Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Maskide arutelu. Kas me peaksime oma näod tagasi võtma?

Dr. Trozzi ühines teiste ekspertidega mitmelt kontinendilt selles jõulises arutelus "maskide" üle.

Video kirjeldus

Mul oli hea meel osaleda hiljutisel Lõuna-Aasia Malaisia tervisealasel tippkohtumisel, mida toetas Maailma Tervisenõukogu. Siin on võimalus saada mitmete ekspertide vaatenurka takistuste kohta, mis katavad inimese ees seisvaid takistusi kogu maailmas. -MT

23. jaanuaril 2022 pidasid dr Naseeba Kathrada, dr Jackie Stone, jurist/aktivist/ajakirjanik Shabnam Palesa Mohamed, teadlased Nick Hudson ja Feisel Mansoor , dr Adina Sulniman ja dr Mark Trozzi jõulist ja meelelahutuslikku arutelu "maskide" üle, mis nüüd kogu maailmas nägusid katavad. See peaks jätma kõik väga hästi informeeritud ja suutma teha kindlaid otsuseid oma näo, hingamisteede ja "maski" mandaatide kohta.

Aasia tervisealane tippkohtumine

Rohkem Lõuna-Aasia Malaisia tervishoiualase tippkohtumise materjale leiate Maailma Tervisenõukogu multimeedia raamatukogust: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/

või siin: https://rumble.com/c/WorldCouncilForHealth

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti