Dr. Mark Trozzi

Premier Brian Peckford kaebab Trudeau režiimi kohtusse. Tunne oma õigusi

Õiguste ja vabaduste harta autor kaebab Trudeau režiimi kohtusse harta tagatud liikumisvabaduse rikkumise eest

Brian Peckford oli Newfoundlandi peaminister kümme aastat (1979-1989). Ta on Kanada õiguste harta ainus säilinud autor. See on osa meie riigi põhiseadusest ja väga väärtuslik kingitus, mida liiga vähesed meist on lugenud, rääkimata sellest, et seda uurida. Me ei saa kasutada ja kaitsta oma õigusi, ilma neid tundmata; see on auk meie kaitses, mida praegused türannid on meie vastu kasutanud. On aeg, et me uuriksime hartat ja annaksime endale õiguse elada vabadusi, mille Peckford ja teised autorid on talletanud meie riigi kõrgeimatesse seadustesse.

Siin on Kanada õiguste ja vabaduse harta. Harta on teie õiguste ja vabaduste õiguslik kaitse number üks. Palun printige see välja, uurige seda, riputage see seinale ja kandke taskusse. Riigi kõrgeima seaduse taskus hoidmine võib teid kaitsta igaühe, sealhulgas politsei vastu, kes kehtestab teie õiguste põhjendamatuid rikkumisi.

Harta kohta

Kanada õiguste ja vabaduste harta on Kanada põhiseaduses sätestatud õiguste eelnõu, mis moodustab 1982. aasta põhiseaduse seaduse esimese osa.

Siin on mõned olulisemad punktid:

Harta esimene rida on "Arvestades, et Kanada on rajatud põhimõtetele, mis tunnustavad Jumala ülimuslikkust ja õigusriigi põhimõtteid". See on riigi kõrgeim seadus! Jumala ülimuslikkus, mitte Trudeau, Ford ja teised türannid. Õigusriik kehtib kõigi suhtes.

Harta sätestab meie põhivabadused südametunnistuse ja usu, mõtte-, usu-, arvamus-, sõna-, ajakirjandus- ja teabevahetuse, kogunemise ja ühinemise vabadused ning meie õiguse hääletada ja valida oma valitsust.

Selles on sätestatud meie õigus vabalt liikuda Kanadasse ja Kanadast välja ning Kanada piires. See hõlmab ka meie õigust töötada igas provintsis.

Harta sätestab meie õiguse elule, vabadusele ja turvalisusele, meie kaitse õigussüsteemi kuritarvitamise eest, meie õigused võrdsusele, meie õigused prantsuse ja inglise keelele ning meie õigused hariduslikele valikutele ja valikuvõimalustele.

Harta 1. jagu: Kanada õiguste ja vabaduste harta tagab selles sätestatud õigused ja vabadused ainult selliste seadusega ettenähtud mõistlike piirangutega, mis on vabas ja demokraatlikus ühiskonnas tõendatavalt õigustatud." See tähendab, et need õigused on ülimuslikud ja valitsus ei saa neid rikkuda või asendada ilma tõendatava põhjenduseta. Ükski valitsus ei ole tõendanud õigustust oma ebaseaduslikule hartarikkumisele, mis on vastuolus meie põhikirjaliste õigustega.  

Pange tähele, et harta tagab need õigused ja vabadused igale inimesele; see hõlmab teid, mind ja kõiki kanadalasi. Üksikisiku õigused on puutumatud; neid ei saa asendada ega ära võtta ühiskonna väidetavate huvide nimel. Need on teie individuaalsed võõrandamatud õigused.  

Praegused reisipiirangud on üks paljudest meie hartajärgsete õiguste rikkumistest. Meil on õigus reisida kogu riigis, aga ka riigis sees ja sealt välja. Trudeau föderaalse reisikeelu on meie õiguste otsene rikkumine.

Brian Peckford The Strong and Free Truthcastis

Video kohta

Eelmisel nädalal, 26. jaanuaril 2022 esitas peaminister Brian Peckford koos Kanada suurte kaitsjatega Justice Center For Constitutional Freedom'ist hagi Trudeau valitsuse vastu, kuna see rikkus härra Peckfordi põhiseaduslikku õigust vabale liikumisele Kanadas.

Me kõik oleme härra Peckfordiga samas paadis, kui tegemist on Trudeau püüdlustega rikkuda meie õigusi. Sellel juhtumil on meie kõigi jaoks tohutu mõju, nagu ka tohutu mõju seoses paljude teiste põhiõiguste rikkumistega, mis toimuvad kogu riigis alates Covid-19 tegevuskava käivitamisest.

Mis puudutab seda, kuidas me kõik saame aidata, siis Peckford viitab jätkuvale kodanikuallumatusele, kodanike harimisele ja pidevale osalemisele. Pidevate protestide ja aktivismi jätkamisega kogu Kanadas säilitame vajaliku surve poliitilisele klassile. Peckford hoiatab katsete eest muuta hartat.

Peckford väidab: "Ükski dokument ei ole täiuslik ja tõlgendusi tuleb ette, kuid meil on sõnaõigus selles, kuidas see on tõlgitudja seega peame panema surve poliitilisele klassile, sealhulgas ka kohtunikele, et nad teaksid, et me teame: te püüate keerata ja panna ümmarguse tigu nelinurksesse auku ja me ei kavatse seda taluda. See on meie parim võimalus, kodanikuallumatuse, kodanikuhariduse ja pideva osalemise kaudu."

Täiendavad lingid:

 

Valitsus ei pruugi meid aidata, kuid Strong and Free Canada ja JCCF kindlasti aitavad. Palun aidake jagada ressursse ja toetada neid organisatsioone.
Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Click image for ticket details
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti