"More of Us" Ilus laul meie olukorrast

See Matt Brevneri Ilus laul räägib meie südamesse: tõde ja solidaarsus keset pettust ja kuritarvitamist.

Me oleme rohkem kui kord tänanud suuri koomikuid, et nad on aidanud meil jääda mõistlikuks ja läbi elada neid aegu ning võidelda türannia vastu. Siin on 4-minutiline ülendav muusikavideo Kanada Matt Brevnerilt. Tänud ja õnnistused teile, Matt Brevner.

Nagu tema muusika, on ka Matt Brevner keerukas ja sügavalt pühendunud Kanada ühiskonda panustamisele. Siin on näiteks mõned tema videoajakirjanduse tööd: https://rumble.com/vrdju9-from-unjust-vaccine-mandates-to-the-campaign-trail-matt-brevner-recaps-his-.html

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Igapäevane uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti