Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

"More of Us" Ilus laul meie olukorrast

See Matt Brevneri Ilus laul räägib meie südamesse: tõde ja solidaarsus keset pettust ja kuritarvitamist.

Me oleme rohkem kui kord tänanud suuri koomikuid, et nad on aidanud meil jääda mõistlikuks ja läbi elada neid aegu ning võidelda türannia vastu. Siin on 4-minutiline ülendav muusikavideo Kanada Matt Brevnerilt. Tänud ja õnnistused teile, Matt Brevner.

Nagu tema muusika, on ka Matt Brevner keerukas ja sügavalt pühendunud Kanada ühiskonda panustamisele. Siin on näiteks mõned tema videoajakirjanduse tööd: https://rumble.com/vrdju9-from-unjust-vaccine-mandates-to-the-campaign-trail-matt-brevner-recaps-his-.html

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti