Dr. Mark Trozzi

"Igaüks, kes suri Covidiga, tuleks lugeda mõrvatuks" - Morgan Wallace RN

Kirjeldus

Morgan Wallace on veteran intensiivraviõde. Tal oli suurepärane kümneaastane karjäär New Hanoveri maakonnahaiglas. Ta oli osa viimasest kaitseliinist koviidi vastu, ravides inimesi, kelle haigus oli progresseerunud intensiivravi vajavale tasemele. Ta tunnistab, et varajane ravi oleks peatanud peaaegu kõik kannatused ja surmajuhtumid. Ta jättis oma karjääri ja sissetuleku intensiivraviosakonnas, kui haigla möödus sunniviisilistest süstimismandaatidest; ta liitus FLCCC-ga ja pakub nüüd oma kogukonnale varajasi elupäästvaid ravimeetodeid kovidiidiidi vastu. Neid ohutuid, odavaid ja tõhusaid ravimeetodeid takistavad jätkuvalt suured ravimifirmad, nende poliitilised institutsioonilised ja meediamukid ning ülejäänud kuritegelikud kovidiidiettevõtjad.

Morgan mahutab nendesse kahte minutisse palju tõde ja häid nõuandeid, rääkides 4. jaanuaril 2022 NHC kooli nõukogule.

Kogu koosolek (Morgan Wallace räägib kell 2:24:40): https://www.youtube.com/watch?v=IVRc9aWjWcI

Morgan Wallace'i avalduse ärakiri

Ma olen Morgan Wallace. Olen New Hanover County [haigla] 10-aastane töötaja.

Ma olin teie viimane kaitseliin Covidiga.

Me ajasime teie südame ja kopsud teie kehast välja, kui teie rindkere oli avatud, samal ajal kui te põrandal veritsesite, ja ma mõistsin, et patsiendid surevad asjatult, sest valitsus hoidis Covidi ravimise poliitika tagasi.

Kõiki Covidiga surnuid tuleks pidada mõrvatuks. Varajane ravi on alati olnud tõhus.

Mandaadipäeval kõndisin haiglast välja. Mul on oma praksis ja ma olen ainus inimene linnas, kes ravib Covid-patsiente enne haiglaravi.

Samuti vaatasin, kuidas kogu haigla personal, sealhulgas minu üksus, vaktsineeriti ja seejärel sai Covid.

Kõigi muude tervisehäirete hulgas olete nüüd oma keha koormanud miljonite piikvalkudega ja olete tiksuv ajapomm vähi, verehüüvete ja mis iganes haiguse jaoks, mis võib teie kehas tekkida.

Ja ma olen väsinud kuulma, kuidas inimesed lähevad ja küsivad arstidelt, kas neid saab ravida Covidiga, ja nende ainus võimalus on vaktsiin või minna koju või minna haiglasse, kust sa ei pääse välja.

Ma olen õnnelik, et ravin kedagi teist Covidi vastu enne haiglasse minekut, sest varajane ravi on alati toiminud. Olen FLCCC Alliance'i, NC Physicians for Freedom'i ja Medical Freedom Summit'i liige.

Ja ma palun teil kõigil lõpetada hirmu valimine ja maskide panemine meie lastele.

Vaktsiin ei toimi, varajane ravi on alati toiminud, ja valitsuse vale juhtimine patsientide puhul on põhjus, miks inimesed on surnud.

Ja perekonnad on seda mõistnud ning nad tõusevad üles ja hakkavad valitsuste ja haigla peale tulema.

Ma olin New Hanoveris kõrgelt tunnustatud ja väga lugupeetud. Ma olin 2020. aasta novembris tipptasemel töötaja ja mul oli sel aastal töövõimalus selle haigla peaarstilt ja ma otsustasin välja astuda ja seista selle eest, mis on õige.

Nii et nende maskide panemine meie lastele ei aita, nagu ei aita ka vaktsineerimine, ja me kõik peame seda mõistma.

Kass on kotist väljas ja inimesed räägivad ülemaailmselt, sealhulgas ka vaktsiini leiutaja."

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Piletite üksikasjadeks klõpsake pildil
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti