Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Erakorraline CCCA analüüs tõestab, et kovidiidijahad on surmavad

Sissejuhatus

21. detsembril jagasime Pfizeri esialgne kolmekuulise kliinilise uuringu aruanne koos dr Trozzi lühikeste kommentaaridega ja dr Nagase diskussion. CCCA on teinud suurepärast tööd artikli läbikammimisel BNT162b2 mRNA Covid-19 vaktsiini ohutus ja tõhusus, mis avaldati ajakirjas New England Journal of Medicine 31. detsembril 2020.  

CCCA teadlased ja arstid paljastavad ja selgitavad mitmeid šokeerivaid üksikasju, käesolevas artiklis ja see suurepärane 39-minutiline video:

CCCA kohta

CCCA on enam kui 500 sõltumatu Kanada arsti, teadlase ja tervishoiutöötaja liit, mis on pühendunud kvaliteetse ja tasakaalustatud tõenduspõhise teabe edastamisele Kanada avalikkusele COVID-19 kohta, et vähendada haiglaravi, päästa elusid ja taastada meie riigi turvalisus võimalikult kiiresti.

The CCCA-l on palju suurepäraseid ressursse teie teenindamiseks. Nende teadusuuringud ja töö jätkub. CCCA on usaldusväärne Kanada vara. tasub ühineda ja toetada.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti