Kangelaslik dr Mel Bruchet MD, 80-aastane, käeraudades, narkootikumidega ja vangistatuna, sest ta hoiatas meid.

Sissejuhatus

Seda videot võib vaadata 3 osas. Esimene tund toimus dr Nagase'ga üksi ajal, mil dr Bruchet oli algselt kadunud, narkootikumidega ja lukustatud. Dr Nagase räägib Br Bruchet' röövimise sündmustest politsei poolt ja tema väärkohtlemisest BC tervishoiu "hooldussüsteemis", kus domineerib kovid-agenda. Esimese tunni teises pooles jagab dr Nagase lugu 43aastasest kolme lapse isast, kelle haiglas toimunud kovidistlik "ravi", mida kõige paremini kirjeldatakse kui kuritegelikku rünnakut, lõppes tema surmaga. Video teises tunnis on intervjuu dr Bruchet'ga, kes on samuti kohal. See toimus pärast seda, kui ta oli üle elanud nädalate pikkuse väärkohtlemise ja vangistuse, mis kestis jõulude ja aastavahetuse üle. Vaadake, mida te arvate: kas dr Bruchet on hull ja hullumeelne või intelligentne ja tark?

Kirjeldus

Dr. Mel Bruchet on 80-aastane väga terve ja aktiivne vanaisa. Ta on lugupeetud ja hiljuti pensionile jäänud arst Brittish Columbiast. Dr Bruchet naudiks praegu vaikselt oma pensionipõlve, perekonda, aiandust ja golfi, kui tema altruistlik loomus ei oleks ühendatud kuritegeliku kovidiidiettevõtte ja käimasoleva sunniviisilise genotsiidiga.

Dr. Bruchet peaks saama auhindu oma aktivismi ja avaliku hariduse eest; meilt saab ta seda, alustades meie austusest ja palvetest kohe praegu.   

Teda on sundinud pensionilt välja astuma ja tegutsema järgmised asjaolud: sunniviisilistest kovidiini süstidest põhjustatud vaieldamatu surm ja haigused, ohutu ja taskukohase tõhusa ravi takistamine; laste sihtmärgiks võtmine surmavate süstalde jaoks; ja hiljuti surnud imikud, kes on sündinud rasedatel naistel, kellele valetati ja keda sunniti nn kovidiini-"vaktsiinide" manustamiseks.  

Eelmisel kuul oli dr Bruchet oma Vancouveri kodus koos kahe teise meie armastatud kangelase, dr Daniel Nagase ja dr Charles Hoffe'iga. Dr Brucheti koju saabus neli politseiautot ja kaheksa politseinikku. Rahulikule ja auväärsele dr Bruchet'le pandi käeraudad ja ta viidi Lionsgate'i haiglasse.

Veel ühes kurjategija kovidiivi tegevuskava moonutatud peatükis, pärast tundide pikkust käeraudade kandmist, narkootiseeriti see intelligentne rahumeelne kaheksakümneaastane arst, kes seejärel sunniviisiliselt psühhiaatriaosakonda paigutati. Seal keelati talle tema põhiõigused, näiteks juurdepääs telefonile. Teda narkoteeriti antipsühhootiliste ravimitega. Need antipsühhootikumid on eakatele inimestele vastunäidustatud, sest need põhjustavad neil insuldi ja südameinfarkti. Tal oli kaks miniinfarkti (TIA) ja ta läbis vaimse tervise kuulamised, mis olid kängurukohtud, mis püüdsid keskenduda tema mõtetele kovidiivsete "vaktsiinide" kohta. Kuigi tema mõtted põhinevad hästi põhjendatud teaduslikel faktidel, nimetas asutus tema mõtteid "meelepetteks": tõendiks tema "dementsusest või psühhoosist".

Siin me oleme, inimesed; valitsuse ja institutsioonide legitiimsuse täielik kriis. Massidele surutakse peale kahtlemata ohtlikke ja surmavaid süstid. Isegi lapsed on sihtmärgiks, neid süstitakse, kahjustatakse ja tapetakse. Nagu meile, nii ka teistele, valetatakse, sunnitakse ja süstitakse isegi rasedatele naistele, enne kui paljud neist sünnitavad surnud lapsi.

 Samal ajal pannakse üks tark ja vastutustundlik arst, üks meie lugupeetud vanematest, kes seisab tõe ja meie heaolu eest, käeraudadesse, narkootikumidega ja pannakse luku taha.

Arstid, politsei, meditsiiniõed, poliitikud, meedia- ja ärijuhid ning kõik teised, kes on sellega kaasa läinud, peavad nüüd ärkama. Tehke kahetsus ja loobuge sellest kuritegelikust kovidiidiettevõttest. Liituge lahendusega, hoolimata ilmsetest kuludest. Kui me kaotame selle sõja, kaotame kõik. Jätkuv allumine ei päästa teid.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti