Kiireloomuline 5-minutiline tegevus. Justiitsministeerium.

Ajakohastamine: tegevus lõpetatud. Hea töö kõigile!

Tänan teid ja tubli töö kõigile, kes osalesid selles kiirreageerimispöördumises. Palju õnne. Üheskoos kogusime üle 10 000 kirja, et toetada nõuet, et peaprokurör uuriks Justin Trudeau vihakuritegusid. See aktsioon on lõpule viidud.

Lõpetage Trudeau vihakuriteod. 5 min Kiireloomuline tegevus on vajalik juba täna

Palun tugevdage kiiresti auväärse Ontario advokaadi Suzanne Colesi tegevust. Ta esitab Justin Trudeau'le kriminaalkoodeksi alusel süüdistuse tema eelmisel nädalal tehtud avalduste eest "vaktsineerimata" kohta.

Selles 1-minutilises videos viitab Trudeau meile, süstimata inimestele, keda ta nimetab "vaktsineerimata": ja väidab, et me oleme äärmuslased, kes ei usu teadusesse, kes on sageli naistevihkajad, sageli rassistid, ka; see on sekt, väike grupp, kuid kes on võtab ruumi, ja siin peame me juhina, riigina, tegema valiku. Kas me talume neid inimesi?

Surmavaid süstid ja autoritaarset tegevuskava propageerides ründab Trudeau verbaalselt kanadalasi, kes on kriminaalsele sundusele vastu seisnud. See vihakõne on äärmiselt ohtlik ja väga kuritegelik! Ta püüab marginaliseerida süstimata inimesi, nii nagu Hitler marginaliseeris juudi rahvast, enne kui liikus edasi nende koondamiseni laagritesse. Kui see tundub teile venitusena, palun uurige ajalugu, ja vaadake laagreid, mida Trudeau režiim on juba üle kogu Kanada rajanud.. Selline elanikkonna alarühma marginaliseerimine on vana autoritaarne totalitaarne trikk. See ei ole uus; kuid see on ebaseaduslik. Me peame nõudma õigusriigi põhimõtteid oma riigis!

Trudeau vihakõne kanadalaste vastu, kes ei allu sunniviisilistele süstidele, on kuritegelik. See läheb kaugemale olemasolevast meditsiinilisest apartheidist, mille ta on juba loonud, ning kujutab endast väga reaalset ja otsest ohtu meie julgeolekule ja turvalisusele.

Aidake kaitsta süstimata miljoneid ja kõiki inimesi kogu Kanadas. Siin on, kuidas toetada kriminaalsüüdistusi Trudeau vastu, mis algatatakse esmaspäeva hommikul:

  1. Palun laadige alla see lühidokument
  2. kustutada ja asendada punased tähed oma andmetega
  3. täitke oma isikuandmed
  4. printige, allkirjastage, skaneerige ja saatke täidetud toimik advokaat Suzanne Coles'ile e-posti aadressile: ############

Suzanne esitab need süüdistused esmaspäeva hommikul, nii et aega on vähe. See on meie võimalus kaitsta ennast ja kõiki kanadalasi, viies samal ajal selle kurjategija ja välisvõimu marioneti võimust välja ja vanglasse.

Palun postitage ja jagage seda sõnumit kaugele ja laialt. Üheskoos saame luua massilise toetuse Trudeau kuritegelikule süüdistuse esitamine. Seadus kehtib kõigi suhtes (või üldse mitte kellegi suhtes).

Süstid põhjustavad kahju ja ei kaitse nakkuse või nakkuse edasikandumise eest. (Allikad: 1  2  3  4  5 ) 

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: . Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti