Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Charles Kovess globaalse õigluse odaheite tipus

kohta

Charles Kovess on praktiline, ergutav, tasakaalustatud ja BS-vaba.   

Teile meeldis väga meie jagatud materjal 23. november 2021 sellest globaalse õigusstrateegia liidrist, suurest kõnelejast Charles Kovessist. Tänu dr Sam Dube'ile selle viimase 5. doktori intervjuu ja esitluse eest.

Charles B. Kovess, LL.B.(Hons), LL.M., C.S.P., M.A.I.C.D. on Maailma Tervise Nõukogu (W.C.H.) õiguse ja aktivismi komitee juhtiv liige, kes on pühendunud valitsuse ebakorrektse ja ebaseadusliku võimu ülevõtmise vastu võitlemisele. Maailmakuulsa tõendite sünteesija dr Theresa (Tess) Lawrie, M.B. B.Ch., Ph.D., poolt asutatud W.C.H. on äsja moodustatud alternatiivne, kuid Maailma Terviseorganisatsiooni (W.H.O.) paralleelne organisatsioon, mis on täielikult riiklikult rahastatud ja vaba huvide konfliktidest ja sidemetest farmaatsiatööstusega.

Selle kiireloomulise, inspireeriva ja motiveeriva intervjuu keskmes on Charlesi tees, et HIRGU ON TÕELINE PANDEMIA. Oma kaasnevas ettekandes pakub maailmatasemel kõneleja, õigusstrateeg ja juhtide treener üle kahekümne konkreetse, rakendatava sammu, et taasvõimestada nii üksikisikuid kui ka tervishoiutöötajaid, et nad saaksid sellest hirmu seisundist välja tulla ja heauskselt tegutseda, võrreldes õigusvastaste ja ebaeetiliste mandaatide ja piirangutega, mis põhinevad Common Law'l ja kehtivad enamikus "vabas maailmas".

Charles esitab suurepärase kombinatsiooni faktidest, arusaamadest ja praktilistest strateegiatest, mida me kõik vajame.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti