Charles Kovess globaalse õigluse odaheite tipus

kohta

Charles Kovess on praktiline, ergutav, tasakaalustatud ja BS-vaba.   

Teile meeldis väga meie jagatud materjal 23. november 2021 sellest globaalse õigusstrateegia liidrist, suurest kõnelejast Charles Kovessist. Tänu dr Sam Dube'ile selle viimase 5. doktori intervjuu ja esitluse eest.

Charles B. Kovess, LL.B.(Hons), LL.M., C.S.P., M.A.I.C.D. on Maailma Tervise Nõukogu (W.C.H.) õiguse ja aktivismi komitee juhtiv liige, kes on pühendunud valitsuse ebakorrektse ja ebaseadusliku võimu ülevõtmise vastu võitlemisele. Maailmakuulsa tõendite sünteesija dr Theresa (Tess) Lawrie, M.B. B.Ch., Ph.D., poolt asutatud W.C.H. on äsja moodustatud alternatiivne, kuid Maailma Terviseorganisatsiooni (W.H.O.) paralleelne organisatsioon, mis on täielikult riiklikult rahastatud ja vaba huvide konfliktidest ja sidemetest farmaatsiatööstusega.

Selle kiireloomulise, inspireeriva ja motiveeriva intervjuu keskmes on Charlesi tees, et HIRGU ON TÕELINE PANDEMIA. Oma kaasnevas ettekandes pakub maailmatasemel kõneleja, õigusstrateeg ja juhtide treener üle kahekümne konkreetse, rakendatava sammu, et taasvõimestada nii üksikisikuid kui ka tervishoiutöötajaid, et nad saaksid sellest hirmu seisundist välja tulla ja heauskselt tegutseda, võrreldes õigusvastaste ja ebaeetiliste mandaatide ja piirangutega, mis põhinevad Common Law'l ja kehtivad enamikus "vabas maailmas".

Charles esitab suurepärase kombinatsiooni faktidest, arusaamadest ja praktilistest strateegiatest, mida me kõik vajame.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti