Dr. Mark Trozzi

Robert Kennedy Jr. rahva meister

"Demokraatia saab toimida vaid avalikkuse teavitamise kaudu." - Robert Kennedy

Robert F. Kennedy Jr on tõeline rahva eestvõitleja. RFK on truuks oma perekonna traditsioonile seista õigluse ja läbipaistvuse eest kõige kurjema rahva vastu. Vaatamata oma onu, president JFK 1963. aasta mõrvale ja isa Robert F. Kennedy 1968. aasta mõrvale presidendiks kandideerimise ajal, elab Robert Kennedy jätkuvalt aktivistlikku elu, kaitstes looduskeskkonda ja süütuid inimesi. Lisaks muljetavaldavale tegevusele looduskeskkonna ja vee kvaliteedi kaitsmisel kogu maailmas on RFK Jr. asutaja ja esimees organisatsiooni Laste tervisekaitse. RFK JR ja Children's Health Defense on 2011. aastast alates paljastanud ja võidelnud suurte farmaatsiatootjate korruptsiooni vastu, edendades samal ajal teadlikku nõusolekut ja teaduslikku läbipaistvust.  

Pärast covid-19 käivitamist on Kennedy ja CHD oma jõupingutusi kolmekordistanud.

Julges ja klassikalises Kennedy stiilis on RFK meiega, võideldes kuritegeliku Covid Enterprise'i peategelaste vastu. Tema uus raamat "Tõeline Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma ja ülemaailmne sõda demokraatia ja rahvatervise vastu" on hästi uuritud ja paljastab need heade inimeste vaenlased kõikjal.

Loodame, et saate meiega ühineda 3. jaanuaril 2022 kell 14.00 EST (Toronto aja järgi), kui RFK Jr ja mitmed teised suurepärased kõnelejad esitlevad selle nädala Maailma Tervisenõukogu peaassamblee.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi
Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti