Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

16-aastane, Pfizer, müokardiit, äkksurm, leinav isa

Tänan teid, Ernesto Ramirez, et jagate oma valusat lugu, et aidata vältida teisi sama saatusliku vea tegemist.

Hiljuti vaatasime üle hiljutised VAERSi andmed kuritegelike ja sunniviisiliste süstalde põhjustatud surma ja veresauna kohta; ja me vaatasime 12 lapse meditsiinilisi üksikasju paljudest nendega tapetud lastest.

Laste perede emotsionaalsed kannatused on midagi, mida me võime ette kujutada, kuid mitte tõeliselt teada või jagada.

Ernesto Ramirez kaotas oma armastatud 16-aastase poja. Ernesto Junior oli terve poiss, kuid ta kukkus kokku ja suri mõned päevad pärast Pfizeri mürgi süstimist. Juuniori autopsia oli ettearvatav: tema süda oli hävinud. Kogu tema noore keha rakud olid süstimise tagajärjel geneetiliselt muundatud. Nad tootsid ja täitsid tema vereringet mürgiste piikvalkudega. Need piikvalgud olid suunatud tema noore südame rohkearvulistele ACE2 retseptoritele ja hävitasid selle.  

On olemas puuduvad ohutud või tõhusad vaktsiinid covid-19 vastu. Isegi kui see oleks olemas, lastel ei oleks neid vaja.

Dr. Jessica Rose ja Peter McCullough on kõrgelt kvalifitseeritud teadlased, kes teatasid, et 12-15-aastastel lastel on pärast kovidiidiidi süstimist 19 korda rohkem müokardiiti (südamepõletikke). Seda teadustööd on rõhutud kovid-programmi kurjategijate poolt, kuid siin on see otse teile.

Palun palvetage härra Ramirezi eest. Tänage teda ka selle eest, et ta kannatas valu ja jagas oma traagilist lugu, et hoida teisi sama surmava vea tagajärgi kannatamast.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti