Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Uus 5. doktori intervjuu: Kuidas võita CCE-d?

Professor Dolores Cahill: Cahill Cahill: Kuidas me võitleme ja lõpetame kuritegeliku kovidiidiidiettevõtte.

Dr. Trozzi kirjeldus

Meil on hea meel jagada dr Sam Dube'i intervjuud kuritegevuse vastase võitluse superkangelasega: Professor Dolores Cahilliga.

Professor Dolores Cahill on olnud eetiliselt ja teaduslikult täpne juba alates kovide kuritegude ja pettuste algusest. Ta on immunoloog, molekulaarbioloog, leiutaja, aktivist ja palju muud. Dr Cahill on Maailma Arstide Liidu, Maailma Vabaduse Liidu ja Vabadusreiside Liidu asutaja ja president.

Ta on tõepoolest üks suurimaid inimõiguste ja tervishoiu eestvedajaid tänapäeva maailmas.

Professor Cahilli teadmised ja juhised hõlmavad teadust, õigust ja aktiivset tegevust seoses kovidiitide tõe liikumisega. Tänu dr Sam Dube'ile selle suurepärase intervjuu eest; ta nimetab seda geniaalset, pühendunud, heasüdamlikku teadlast ja aktivisti üsna õigesti "globalistide krüptoniidiks".

Prof. Cahill mõistab põhjalikult kovidiiditeadust, paljastab kohtuekspertiisi ja juhib juriidilist rünnakut kovidiidikurjategijate vastu. Siin näitab ta meile, kuidas võita see võitlus, säilitada meie õigused ja vabadused, tuua need kurjategijad kohtu ette ning taastada seaduslik ja vaba ühiskond.

"Kuritegeliku käitumise eest ei ole puutumatust"- Prof. Dolores Cahill

Muud suurepärased ja uued 5. doktori intervjuud:

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti