Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

WHO direktor dr Tedros tunnistab, et võimendid tapavad lapsi

WHO on korrumpeerunud organisatsioonide nimekirja tipus, mida ei saa usaldada. See tuleks likvideerida ning paljud seal töötavad inimesed tuleks arreteerida ja kohtu alla anda. WHO on kaotanud igasuguse usaldusväärsuse või legitiimsuse.

Täna on meil 35-sekundiline klipp WHO peadirektor dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, kes tunnistab, et "mõned riigid kasutavad lastetõrjevahendeid laste tapmiseks". Järgmine katkend on WHO hübriidpressikonverentsilt Genfi Palais des Nations'i ajakirjanikele, mis toimus 20. detsembril 2021. aastal.

Vahepeal on usaldusväärsel MM-il

Teisalt, eetilise ja õiguspärase rahvusvahelise tervishoiuorganisatsiooni uudistes, võtke teadmiseks, et esmaspäevane iganädalane Maailma Tervisenõukogu peaassamblee koosolek ei toimu täna (27. detsember 2021) pühade tõttu. Järgmine Maailma Terviseorganisatsiooni üldkoosolek toimub järgmisel esmaspäeval, 3. jaanuaril 2021 kell 14.00 EST.  

Täna saame jagada videot suurepärasest raportist eelmise nädala kohtumisest. See puudutab Pfizeri enda tunnistust, et nende süstid vigastavad ja tapavad. Dr. Deanna McLeod Canadian Covid Care Alliance'ist jagas CCCA analüüsi Pfizeri 6-kuulise uuringu tulemuste kohta. Siin on dr McCleodi suurepärane, kergesti jälgitav Pfizeri uuringu analüüs. https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/deanna-mcleod-evidence-analysis-pfizer/

Me arutasime eelmisel nädalal Pfizeri enda uuringu šokeerivaid tulemusi. See näitas, et 31% süstitud isikutest jäid kahjustatud, kusjuures 3% suri. https://drtrozzi.org/2021/12/21/dr-nagase-exposes-pfizer-criminal-canadian-officials-child-sacrifice-and-more/

See on nii õige, et Maailma Tervisenõukogu kuulutas süstid kuritegelikuks ja nõudis süstimiskampaaniate kohest lõpetamist ja lõpetamist kogu maailmas. https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Täname paljusid, kes on juba võtnud meetmeid, postitades ja edastades WCH loobumisdeklaratsiooni. Te muudate midagi; nõuate kuritegude lõpetamist ja panete kurjategijaid igal pool hoiatama. Me näeme tulemusi ja saame eelolevatel päevadel jagada häid uudiseid õigluse kohta.

Palun jätkake tegevust tapmise lõpetamiseks, postitades ja toimetades kiireloomulised keelustamiskorraldused valitsustele, institutsioonidele, haiglatele, kliinikutele, arstidele, meditsiiniõdedele, koolidele, ülikoolidele, tööandjatele või mis tahes organisatsioonidele, kes propageerivad või sunnivad surmavaid kovidiidiinjektsioone. Üheskoos paneme jalga alla. On aeg lõpetada need vägivaldsed inimsusevastased kuriteod ja üheskoos mõista õigust.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti