Dr. Mark Trozzi

Meie teine järjestikune sõjaaegne jõulupidu

Kallid sõbrad,

Ma palvetan, et teil oleks kõik hästi ja et teie jõulud oleksid täis armastust, perekonda, sõpru ning vaimset, kehalist ja hingelist tervist. Olen jätkuvalt tänulik, et olen teiega koos, ajaloo õigel poolel, olles valguse anumad, kes navigeerivad läbi pimedate aegade, et taastada meie maailm, isegi paremini kui varem.

See on meie teine sõjaaegne jõuluaeg järjest. Süüdi poliitikud, kellel on palju verd käes, annavad käsu jõuludeks lukku panna ja keelata meie peredele, sõpradele ja kultuuridele. Nad on kaotanud igasuguse legitiimsuse ja on määratud vanglasse. Me peame kõigile, sealhulgas politseile meie seas, meelde tuletama, et nad peavad austama inimõigusi, hartavabadusi, põhiseadust, Helsingi kokkulepet ja Nürnbergi seadustikku.  

Keelduge täitmast kriminaalseid korraldusi. Käeraudad ei ole mõeldud süütute inimeste jaoks, kes tähistavad jõule koos laiendatud perekonna ja sõpradega, vaid pigem kurjategijate jaoks, kes annavad nende vastu ebaseaduslikke korraldusi ja edendavad surmavaid sundsüste.

Kuritegelik kovidiidiettevõte kulutas aastaid bioloogiliste relvade loomisele ja patenteerimisele, valitsustesse imbumisele, eeskirjade ja määratluste vaiksele muutmisele ning oma kovidiidskeemide ettevalmistamisele. Nad valmistasid end põhjalikult ette, enne kui alustasid oma petlikku rünnakut meie vastu 2019. aasta lõpus.

Võttis aega, et valed narratiivid paljastuksid ja et me näeksime tõendeid toime pandud inimsusevastaste kuritegude kohta. Tõendid on kasvanud ja on nüüd nii ülekaalukad, et see on vaieldamatu igaühele, kes on veel võimeline kriitiliselt mõtlema.

2020. aastal, kui pettus ja tegevuskava järk-järgult paljastusid, hakkasime üksikisikutena ja väikeste rühmadena tegutsema. Meie tõe liikumine; meie püüdlused taastada õigusriik ja inimõigused ning meie püüdlused õigluse poole on muutunud tugevamaks. Me oleme kokku tulnud; ja ehitanud suure tähtsusega vastujõu. See kasvab eksponentsiaalselt. Meid on saanud palju ja me oleme organiseerunud. Me oleme rajanud uusi ja usaldusväärseid institutsioone, sealhulgas Maailma Tervisenõukogu.

Et olla täpne, peame me kirjeldama kovide päevakorra edendajaid kui "vaenulikke võitlejaid, reetureid ja kurjategijaid".

Tõendid tahtliku surma, kahju ja väärkohtlemise kohta, mida kuritegelik kovidiidiettevõte on meile tekitanud, on ülekaalukad. Hiljuti esitlesime Pfizeri enda esimesed kolm kuud uuringutulemused, mis kinnitavad, et nende süstid on surmavad.  

Meie valitsusse ja institutsioonidesse imbunud reeturid on seda vaieldamatult teadnud vähemalt 30. aprillist 2021, kui Pfizer jagas vastumeelselt oma tulemusi. Ometi jätkavad reeturid oma inimsusevastaseid kuritegusid ja kuritarvitavad võimu, et avalikkust petta, blokeerida ohutuid tõhusaid ravimeetodeid kovidiidiidi jaoks ja sundida vääralt esitatud ja surmavad süstid  süütute inimeste suhtes. Nad süstivad isegi lapsi!

Viimaks on meil Maailma Tervisenõukogu, tugevad ja ametlikud korraldused lõpetada süstimine ja lõpetada kõik sellega seotud inimsusevastased kuriteod. Kurjategijate vastutuselevõtmine on aktiivne ja valmis kiiresti edasi liikuma. Me kõik oleme teinud väga palju tööd, kannatanud palju väärkohtlemist ning edendanud tõe ja õigluse otsimist. Me peame jätkama valvsust ja aktiivsust ka pühade ajal.

Ma arvan, et Kristus nõustub sellega, et jõulud on eelkõige armastuse tähistamine. Armastus on kõigi heade usundite ja filosoofiate õigete inimeste kõrgeim seadus. See on Kuldse reegli olemus. Kui me tähistame armastust, siis võtkem arvesse ka suure ministri ja kodanikuõiguste juhi dr Martin Luther King Jr. tarku sõnu, kes ütles:

"Võim ilma armastuseta on hoolimatu ja kuritarvitav ning armastus ilma võimuta on sentimentaalne ja aneemiline. Võim on parimal juhul armastus, mis rakendab õigluse nõudmisi, ja õiglus on parimal juhul võim, mis parandab kõike, mis on armastuse vastu." - Martin Luther King Jr.  

Soovin teile turvalisi, tervislikke ja armastavaid jõule ning õigluse uut aastat, mil taastub aus, õiglane ja lahke ühiskond.

Õnnistused,

-Dr. Mark Trozzi

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Click image for ticket details
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti