Dr. Mark Trozzi

On aeg see kõikjal lõpetada. Siin on tööriist.

Valed, kinnipidamised, sunniviisilised süstimiskampaaniad ja muud covid-19 inimõiguste rikkumised on alati olnud ebaseaduslikud. Nüüd tõmbame piiri liivale, see on hädavajalik ja kõiki on vaja.

Siin on oluline vahend, mida me kõik peaksime kasutama niipea kui võimalik, et peatada tapmine.

Palun tutvuge Maailma Tervisenõukogu loobumisdeklaratsiooniga. See on nii tegevuskeeld kui ka teade kriminaal- ja tsiviilvastutusest. See on vaid 2 1/2 lehekülge. Siin saate vaadata ka dr Tess Lawrie sissejuhatavat videot: https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Palun märkige, et lõpetamisavalduse allosas, kolmandal ja viimasel leheküljel, on kolm tühikut, mis tuleb täita: "Served To", "Date" ja "Witness".
See deklaratsioon on õiglane relv, mida igaüks meist saab kasutada kogu maailmas, et peatada süstimiskuriteod kohe. Palun printige deklaratsiooni koopiad välja ja edastage see kõigile isikutele ja osapooltele, kes toetavad või edendavad süstimist mingil moel. See hõlmab kõiki isikuid, organisatsioone või valitsusi, kes osalevad otseselt või kaudselt Covid-19 eksperimentaalsete bioloogiliste ravimite tootmises, levitamises, manustamises või propageerimises. Täitke selle isiku, rühma või asutuse nimi, kellele te selle korralduse kätte toimetate, kuupäev, mil te selle kätte toimetasite, ja kirjutage ise alla, et tõendada, et korraldus on kätte toimetatud. Veelgi parem on, kui dokumendi kättetoimetamisel ja allkirjastamisel on mitu tunnistajat. Pidage arvestust selle kohta, kellele, millal ja kelle poolt korraldus anti kätte.
Lõpetamisdeklaratsiooni saab ka välja trükkida ja paigaldada plakatina mitmetes kohtades, sealhulgas haiglates, kliinikutes, tervishoiuasutustes, valitsusasutuste hoonetes, töökohtades, turgudel, koolides, bensiinijaamades, tänavapostidel jne.

Palun jagage lõpetamisdeklaratsiooni kõigil platvormidel ja sotsiaalmeedias.

Meil kõigil on nüüd oluline roll õigusriigi ja inimõiguste taastamisel meie maailmas. Palun jagage, postitage ja levitage Maailma Tervishoiunõukogu loobumisdeklaratsiooni kaugele ja laialt.

Kellele te seda dokumenti kätte toimetate, saab õiglaselt teada, et süstid on kuritegelikud ja et nad on kohustatud lõpetama igasuguse toetuse või osalemise. Neid teavitatakse tulevast kriminaal- ja tsiviilvastutusest asjaosaliste suhtes, eriti nende suhtes, kes ei lõpeta kohe pärast käesoleva teatise kättesaamist.

Siin on mõned olulised väljavõtted sellest väga olulisest dokumendist:    

  • AVALDUS

Maailma Tervisenõukogu deklareerib, et on aeg lõpetada see humanitaarkriis. Lisaks deklareerib nõukogu, et igasugune otsene või kaudne osalemine nende süstide tootmises, levitamises, manustamises ja propageerimises rikub tavaõiguse, põhiseadusliku õiguse ja loomuliku õigluse aluspõhimõtteid, samuti Nürnbergi koodeksit, Helsingi deklaratsiooni ja teisi rahvusvahelisi lepinguid.

  • LÕPETADA JA LÕPETADA

Maailma Tervisenõukogu on eetiliselt ja õiguslikult kohustatud välja andma käesoleva deklaratsiooni, milles nõutakse, et valitsused ja ettevõtted lõpetaksid ja loobuksid otsesest või kaudsest osalemisest Covid-19 eksperimentaalsete süstide tootmises, levitamises, manustamises või propageerimises.

Nõukogu deklareerib, et igal elaval mehel ja naisel on moraalne ja juriidiline kohustus võtta viivitamatult ja otsustavalt meetmeid, et peatada see enneolematu meditsiiniline eksperiment, mis jätkuvalt põhjustab tarbetut ja mõõtmatut kahju.

  • VASTUTUSEST TEATAMINE

Õigus kehalisele puutumatusele ja õigus teadlikule nõusolekule on võõrandamatud ja universaalsed inimõigused, mida valitsuse volitused ja ettevõtete imperatiivid on jalge alla tallanud. Seega deklareerib Maailma Tervisenõukogu, et iga isik või organisatsioon, kes otseselt või kaudselt osaleb Covid-19 eksperimentaalsete bioloogiliste ravimite tootmises, levitamises, manustamises või propageerimises, vastutab tsiviil-, kriminaal-, põhiseadus- ja loodusseadustes ning rahvusvahelistes lepingutes sätestatud õiguspõhimõtete rikkumise eest.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Aidake levitada sõna:

Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti