Dr. Mark Trozzi

Rootsi ja Saksamaa: Ei surmajuhtumeid lastel Covidi tõttu

Vanemate otsus vaktsineerida oma laps Covidi vastu on tegelikult riskijuhtimise küsimus. Vanemad peavad tõsiselt kaaluma, et Covid-19 on lastele vähem ohtlik haigus kui gripp. See on näidanud, et see on seda ja üsna stabiilselt juba 20 kuu lähedal. 

Lapsed ei saa seda haigustekitajat kergesti omandada, ei levi teistesse lastesse, ei levi täiskasvanutele, ei võta seda koju kaasa, ei haigestu raskelt ega sure sellesse. See on nii lihtne. Me teame, et lapsed ei kipu edastada Covid-19 viiruse ja et mõiste asümptomaatiline levik on tõsiselt kahtluse alla seatud, eriti laste puhul. 

Lapsed, kui nad on nakatunud, lihtsalt mitte levitada Covid-19 teistele kergesti, kas teistele lastele, teistele täiskasvanutele oma perekonnas või muul viisil, ega ka oma õpetajatele. Seda demonstreeriti elegantselt uuringus, mis viidi läbi Prantsuse Alpid. . pediaatriline kirjanduses on selle kohta selge teadus. Ülekaalukad andmed näitavad, et SARS-CoV-2-ga seotud raske haigestumise või surmajuhtumite koormus lastel ja noorukitel on väga väike (statistiliselt null).

Ludvigssoni Rootsi andmed teatas 1 951 905 lapse kohta Rootsis (seisuga 31. detsember 2020), kes olid 1-16-aastased ja käisid koolis, kus ei olnud suures osas ühtegi lukku ega maski. Nad leidsid null (0) surmajuhtumit. "Hoolimata sellest, et Rootsis hoiti koolid ja koolieelsed lasteasutused avatud, leidsime SARS-CoV-2 pandeemia ajal kooliõpilaste ja koolieelses eas laste seas vähe tõsiseid Covid-19 haigestumisi." 

hiljutine Saksa uuring (koondades tõendeid kolmest allikast: 1) riiklikust seroprevalentsusuuringust (SARSCoV-2 KIDS uuring), 2) Saksamaa kohustuslikust teavitussüsteemist ja 3) üleriigilisest registrist laste ja noorukite kohta, kes hospitaliseeriti kas SARS-CoV-2 või lastepõletiku mitmese süsteemiga (PIMS-TS)), teatati, et 5-18-aastaste laste seas oli kogu uuringuperioodi jooksul null (0) surmajuhtumit.  

Valitsused ja tervishoiuametnikud on seda hirmu ja propaganda pandeemiat õhutanud. Kuid vanemad, kes soovivad hinnata seda puhtalt kasu ja riski suhtest, võiksid endalt küsida: "Kui minu lapsel on vähe või üldse mitte mingit riski, peaaegu null risk tõsiste järelmõjude või surma tekkeks ja seega ei ole vaktsiinist mingit kasu, kuid vaktsiinist võib olla potentsiaalset kahju ja seni teadmata kahju (nagu on juba teatatud täiskasvanute puhul, kes on vaktsiini saanud), siis miks ma peaksin oma lapsele sellist vaktsiini tegema?".

Ja arvestades võimalikke riske, samuti asjaolu, et Covid-19 vaktsiin ei ole lastele lihtsalt näidustatud, miks peaks lapsevanem lubama oma last vaktsineerida veel katseliolevate vaktsiinidega? Lapsed peaksid elama normaalselt ja vabalt ning kui nad puutuvad kokku SARS-CoV-2ga, võime olla kindlad, et enamikul juhtudest ei teki neil mingeid või ainult kergeid sümptomeid, samal ajal arendades loomulikul teel ja ohutult omandatud immuunsust; immuunsust, mis on kindlasti parem kui see, mida võib põhjustada vaktsiin. 

Laste kaasasündinud immuunsus, millega nad tulevad ja mis töötab nende kaitsmiseks, töötab siin ja on siin imeliselt toiminud (kaasasündinud antikehad ja NK-rakkud, samuti muud kaasasündinud immuunsüsteemi komponendid). See lähenemisviis kiirendaks ka hädavajaliku karjaimmuunsuse arengut, millest on palju kirjutatud. 

Lisaks mRNA uute vaktsiinide otseste või pikaajaliste järelmõjudega seotud murekohtadele lastel, on olemas ka selgeid andmeid, mis viitavad sellele, et vaktsiinid ei pruugi olla nakkuse ja leviku vastu nii tõhusad, kui algselt teatati. 

Meil on ka teateid, et vaktsiini antikehad pärsivad kaasasündinud antikehasid (mis võib olla laastav lastele, kes sõltuvad neist kui esimesest kaitseliinist) ja konkureerivad nendega, kuna vaktsiini antikehad on spetsiifilised ja kõrge afiinsusega antigeeni suhtes, samas kui kaasasündinud on mittespetsiifilised ja madala afiinsusega antikehad. See on suur probleem, eriti kui vaktsiinne immuunsus konkureerib looduslikult omandatud immuunsuse antikehadega jne. 

Miks me siis kiirustame oma lapsi vaktsineerima? Dr. Fauci NIAIDist, Walensky CDCst ja Francis Collins NIHist on siin hoolimatu koos vaktsiinide arendajatega, nt Pfizer ja Moderna, sest nad teavad, et neil vaktsiinidel puuduvad nõuetekohased ohutustestid ja me ei tea, mis juhtub lastega pikemas perspektiivis. 

See on tõesti seotud riskijuhtimise otsustega, mida meil kui vabadel inimestel (kui vanematel) on USAs eeldatavasti lubatud teha. See ei puuduta ainult teadust. Pidage meeles, et ka lapsed ei saa anda korralikku teadlikku nõusolekut, nt 8-kuune laps, üheaastane laps. 

See on väga oluline eetiline küsimus. Laste, nt alla 12-aastaste laste surmajuhtumite arv on nii lähedal nullile kui võimalik. Ükski kooli sulgemise ja koolide sulgemise poliitika ei ole töötanud ja kõik on ebaõnnestunud, tekitades elanikkonnale hävitavat kahju. 

Me oleme maskeerinud oma lapsi, sulgenud koole, lukustanud neid, viinud nende poliitikate tõttu nii täiskasvanute kui ka meie laste enesetappude hüppelise kasvu, ja nüüd püüame vaktsineerida lapsi vaktsiiniga, mille pikaajalise kahjulikkuse kohta meil puuduvad andmed. Kas on ime, et usaldus on kadunud ja et vanemad ei taha järgida kõiki valitsuste poolt välja antud tervishoiualaseid ettekirjutusi? 

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti