Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Eneseväärikus võidab türannia - inspireeriv 4-minutiline video

Sissejuhatus

Kriitiline mõtlemine on üks samm türannia ületamisel. Teine oluline element on enesest lugupidamine. Enesest lugupidav kriitiliselt mõtlev inimene ei lähe kaasa naeruväärsete mandaatidega. Ilma enesest lugupidamiseta lähevad kriitilised mõtlejad ikkagi kaasa kuritarvitavate mõttetute, pidevalt muutuvate autoritaarsete mandaatidega. See on alistumine; see tähendab murtud vaimu. Olgem mässajad; mõtleme kriitiliselt ja tegutseme kooskõlas oma arusaamadega; keeldume mõttetusega kaasa minemast.

Loodame, et naudite seda lühikest inspiratsiooni sama palju kui meie.

"Eneseväärikus on asi, mis on lõpetanud kõik inimajaloo türanniad"

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti