Dr. Mark Trozzi

Maailma Tervisenõukogu: Omicron, Boosters ja Spike Protein Detoksikatsioon: Omicron, Boosters ja Spike Protein Detoksikatsioon

Mis on selles postituses?

Omicron, lock downs, insights ja spike valgu detoksikatsiooni juhend

Täna on meil neli olulist uut ressurssi Maailma Tervisenõukogult:

  1. esialgne avaldus omicroni variandi kohta,
  2. ametliku avalduse lukustamiste kohta,
  3. juhis spike'i valkude detoksikatsiooniks kovidiini süstimise ohvrites,
  4. ja arusaamad, mis aitavad isikutel, kes kaaluvad rohkem kovidiini süstimist.

Samuti, siin on tänase üldkoosoleku päevakord kell 14.00 EST (Toronto aja järgi), mis sisaldab tipptasemel koviditeadust ja tipptasemel õiguslikke strateegiaid, et peatada kuritegelik kovidite ettevõte ja rünnak inimkonna vastu: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Maailma Tervisenõukogu avaldus Omicroni kohta:

Eelvaade:

"Maailma Tervisenõukogu (WCH) on vastu laialt levinud hirmutamisele, mis on tingitud B.1.1.529 (Omicron) SARS-CoV-2 variandi avastamisest. Olemasolevate tõendite kohaselt ei tekita see variant suuremat muret kui ükski teine.

WCH tunnistab, et kõik viirused muteeruvad ja et loomulik immuunsus pakub paremat kaitset viiruste mutatsioonide vastu kui Covid-19 vaktsineerimised. 

Me hoiatame sulgemiste ja muude ebavajalike meetmete taaskehtestamise eest, mis ei ole tõestatud, et need aeglustavad viiruse levikut. On tõestatud, et need meetmed põhjustavad põhjendamatut kahju."

Maailma Tervisenõukogu avaldus Lock Downs'i kohta:

Eelvaade:

"Maailma Tervisenõukogu (WCH) on kindlalt vastu sulgemiste kasutamisele SARS-CoV-2 leviku tõkestamise vahendina. On tõestatud, et sulgemiskorraldused, varjupaiga korraldused ja liikumispiirangud teevad rohkem kahju kui kasu.

Epidemioloogilise põhiteooria kohaselt ei vähenda haigestumuskatkestused pikemas perspektiivis juhtumeid ega ole kunagi edukalt viinud haiguse likvideerimiseni. Eriti ebatõhus on lukustamiste kasutamine väljaspool pandeemia algstaadiumit."

Spike valgu detoksikatsiooni juhend

Geneetilise manipulatsiooni korral hakkavad süstimise ohvrid päevade jooksul tootma koronaviiruse toksilist spike'i valku. Enamiku inimeste veres püsivad kõrged tasemed umbes kuu aega. Me ei soovita neid süsti, kuid tahame aidata ka kõiki, keda on sunnitud või kes on otsustanud end süstida. Alustage detoksikatsiooni niipea kui võimalik, isegi enne süstimist:

Eelvaade:

Selle juhendi kohta
See on arenev juhend, mis sisaldab uut teavet selle kohta, kuidas puhastada organismist viiruste ja vaktsiini põhjustatud piikvalke. Taimsete ja muude ravimite ning toidulisandite loetelud on koostatud rahvusvaheliste arstide, teadlaste ja tervikliku meditsiini praktikute koostöös.

Kuna Covid-19 infektsioonid, Covid-19 vaktsiinid ja spike'i valgu kahjulikkuse küsimus on uued, on käesolev juhend tugineb nii väljakujunenud ja uutele meditsiinilistele uuringutele kui ka rahvusvaheliste arstide ja tervikliku tervishoiu praktikute kliinilistele kogemustele; see areneb vastavalt uute tõendite ilmnemisele.

Lisatud patendivabad ravimid ja toidulisandid võivad olla maailmas erinevalt kättesaadavad."

Booster-"vaktsiinid"

Kui keegi teie tuttavatest on juba saanud süsti ja kaalub veel eksperimentaalseid covid 19-süste või "võimendussüste", siis julgustage neid rohkem teada saama ja tegema võimalikult teadlikku otsust. Siin on suurepärane allikas selle protsessi jaoks:

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Piletite üksikasjadeks klõpsake pildil
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti