Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Uus tsenseerimata 2-tunnine vestlus maailma parimate vahel

Sissejuhatus

Tänu Alliance for Natural Health ja Weistreich Foundation või organisatsiooni see peaaegu 2-tunnine tsenseerimata vestlus, mida juhib juhtiv, väga avaldatud USA perearstiteaduse ja rahvatervise professor Paul Mills PhD.

Tema külalised on maailma juhtiv kardioloog ja kovid-19 ekspert dr Peter McCullough MD MPH FACC, vaktsinoloog dr Geert Vanden Bossche DVM PhD ja Alliance for Natural Health asutaja dr Rob Verkerk MSc DIC PhD FACN.

Arutelu teemadeks olid põhiküsimused, mis puudutavad covid-19, massilist vaktsineerimist ja varajast ravi, mis on kogu maailma ühiskondi lõhestanud. Originaalallikat saate vaadata ja jagada siin: https://www.anhinternational.org/news/an-uncensored-covi-sation-with-mccullough-vanden-bossche-verkerk/

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti