Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Lawrie kutsub arste üles järgima oma eetikat

Sissejuhatus

Dr. Lawrie on eetilise kovidiiditeaduse ja -ravi tunnustatud teerajaja. Ta on ka üks Maailma Tervisenõukogu asutajatest. Selles 3-minutilises videos, mis käsitleb meditsiiniasutuste praegust korruptsiooni, kutsub dr Lawrie arste üles jääma truuks meie eetikale ja teadusele ning vastanduma kahjulikule kovisioonikavale.

"Meie sidemeid meie patsientidega õõnestatakse süstemaatiliselt, sest ettevõtete ahnusest tulenev halastamatu desinformatsioon õõnestab meid. "

"Kas me jätame end jätkuvalt korrumpeerunud organisatsioonide, tervishoiuasutuste, suurfarmaettevõtete ja miljardäridest sotsiopaatide lunaraha kätte, või täidame oma moraalset ja professionaalset kohustust mitte teha kahju ja teha alati meie hoole all olevate inimeste jaoks parimat."

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti