Dr. Mark Trozzi

Dr. Trozzi: muutumine erakorralise meditsiini arstist täiskohaga aktivistiks

Lianne Bridges intervjuu meditsiinilise siseringi ja vilepuhuja dr Trozzi'ga

Sissejuhatus

Selles intervjuus uurib Lianne Bridges (Designing Transformation) dr Trozzi isiklikku lugu ja siseringi perspektiivi, kuidas ta on muutnud end ravimiarstist enne ravimirohtu, ravimiarstiks ja täisväärtuslikuks aktivistiks, ning kuidas ta on muutunud vilepuhujaks ja täiskohaga aktivistiks.

Lianne Bridgesi kirjeldus

Intervjuu muutuste eestvedaja dr Mark Trozzi - julge ja eetiline arst, kellest sai aktivist ja Kanada meditsiiniline sisering.

Mark on lõpetanud Lääne-Ontario Ülikooli ja on viimased kakskümmend viis aastat praktiseerinud erakorralise meditsiini erialal ning on veteran, kes on kriitilise elustamise instruktor. Alates pandeemia algusest oli ta valves mitmes erakorralise meditsiini osakonnas, sealhulgas ühes spetsiaalselt COVIDi jaoks määratud erakorralise meditsiini osakonnas, kuni ta 2021. aasta veebruaris moraalsetel põhjustel tagasi astus.

Minu intervjuus Markiga jagab ta oma teekonda meditsiinitöötajana viimase 18 kuu jooksul pandeemia ajal. Ta annab siseringi vaatenurga teabe mahasurumisele, andmete moonutamisele valitsuse ja meedia poolt ning teadusliku arutelu ja diskussiooni tsenseerimisele. Ta paljastab, mida ta on näinud omal nahal ja kolleegidega peetud arutelude kaudu selle kohta, mis tegelikult haiglates toimub, võrreldes sellega, mida meedias kajastatakse. Ta selgitab, miks arstidel ja teistel tervishoiutöötajatel on nii raske rääkida. Samuti jagab ta oma vaatenurka loomuliku immuunsuse, ravivõimaluste, haiguse leviku ja mandaatide kohta. Ta annab soovitusi, kuidas inimesed saavad end, oma peresid ja kogukondi kaitsta.

Dr. Trozzi sõnul oli "pandeemia esimene laine" absoluutselt kõige vaiksem aeg minu karjääris, nii minu tavalises erakorralise meditsiini osakonnas kui ka minu COVID-19 jaoks määratud erakorralise meditsiini osakonnas ei olnud peaaegu üldse patsiente ja peaaegu üldse mitte tööd. Mul oli mitu pikka vahetust ilma ühegi patsiendita.

Ma tajun, et igal tasandil ei ole haiglate juhtkonnal olnud muud nähtavat valikut, kui alluda valitsuse poolt väljastpoolt tulevate uute küsitavate eeskirjade, protokollide ja protseduuride lõputule kehtestamisele. Minu ausad vestlused kolleegidega minu uuringute ja tähelepanekute kohta muutusid probleemiks. Selles dilemmaolukorras kinnipeetav oluline administraator, keda ma väga austan, ütles mulle, et "minu mõtted tekitavad teistes ebamugavust ja raskendavad kõigi motivatsiooni ja vastavust" kõigi uute protokollide ja piirangute suhtes. Olles kurbale olukorrale kaasa tundnud, säilitasin oma kliinilise positsiooni, lubades "hammustada oma keelt iga kord, kui ma mõtlesin, et räägin haiglas COVID-19-st". See oli minu jaoks lõpuks eetiliselt võimatu ja novembri keskpaigaks hakkasin oma tööd erakorralise meditsiini osakonnas lõpetama ning astusin veebruari keskpaigaks tagasi kõikidest oma erakorralise meditsiini osakondadest, et vältida konflikte minu sotsiaalsete, juriidiliste ja eetiliste kohustuste vahel; ja haiglate vahel, mida ma armastan."

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti