Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Mis juhtus Tiffany Doveriga?

RN kadunud pärast kokkuvarisemist Pfizeri reklaamüritusel detsember 2020

Detsembris 2020, mõni minut pärast süstimist, kukkus Tiffany Doves RN oma haiglas Pfizeri "Vaktsiini" reklaamüritusel rääkides kokku. Ta on sellest ajast saadik kadunud. Kas mäletate seda filmimaterjali, kus Tiffany Dover RN varises kokku pärast seda, kui talle süstiti 2020. aastal Pfizeri eksperimentaalset bioloogilist ravimit Covid-19, kui ta filmis selle süsti reklaamüritust?

Mis juhtus TIffanyga? Kas ta tõesti langes lihtsalt minestusse? Kas ta on elus?

Selles artiklis uurib John Platinum Goss TIffany kadumist, tema kahtlustatavat surma pärast Pfizeri süsti, massiivset rahastamist kulisside taga ja kõrgetasemelist varjamist:

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti