Dr. Mark Trozzi

Sõda tõe vastu koos arstide Paul Alexander ja Mark Trozzi'ga

Täname Iron Will ja Strong and Free Canada selle intensiivse intervjuu eest dr Paul Alexanderi ja dr Trozzi'ga.

Sissejuhatus

Siin arutavad dr Paul Alexander ja dr Mark Trozzi teaduse mahasurumist, arstide ja ekspertide suukorvistamist, eetiliselt ausate teadlaste ja arstide tagakiusamist valitsuse, arstide ja kirurgide kolleegiumide, ülikoolide ja muude institutsioonide töötajate poolt. Teadus on nii selge. Igaüks, kes ütleb meile, et need süstid on "ohutud ja tõhusad", on ebapädev, valetab või mõlemad.

See intervjuu on täis isiklikku, poliitilist ja teaduslikku teavet. See on ka ülesehitav; me ei anna selle kuritegeliku tegevuskava ees sentimeetritki pühendumust ega ausust üles.

Siin on mõned tsitaadid intervjuust:  

Ajakirjanduse ähvarduste kohta (dr Alexander):

Washington Posti reporter ütles mulle: "Me töötame koos. Kui me tuleme teie juurde [oma lugude jaoks], siis teame, et on väike arv teid, kes sooritavad enesetapu. Me teame, et te võtate endale elu. See on tavapärane. Me põletame teie elu maha. Selleks ajaks, kui me teiega lõpetame, ei saa te enam tööd. Me võtame sinult kodu ära. Me teeme kõik, mis vaja, et sind vaeslapseiks muuta. Ja kui sa selle kõik üle elad, siis kirjutame nii, et õhutame mõnda haiget hullu, kes tuleb sinu järele, jälitab sind ja su perekonda ning teeb sulle kahju."

Avalikkuse ajupesu kohta (dr. Trozzi):

"Me kõik teame, mis on massiline hüpnoos, me kõik teame, millist massilist psühhopaati on maailmas läbi viidud. See on praegu rohkem nagu kultus kui ühiskond."

Nende pühendumusest võidelda tõe eest (dr Alexander):

"Kui nad arvasid, et nad kavatsevad mind, dr. Trozzi, dr. Phillips, dr. McCullough, vaigistada, siis on nad ainult pööratud meid üles. Me alles alustame. Me jätkame seda nii kaua, kui vaja, ja meil on mõju. Niikaua kui nad tahavad mängida, siis mängime ka meie."

Soovitame tellida Tugev ja vaba saade

Iron Will on üks parimaid Kanada ajakirjanikke. The Strong and Free Broadcast on riiklikust rahastamisest sõltumatu ja teeb suurepärast tööd faktide paljakspanemisega. Soovitame tungivalt tellida nende Rumble'i kanalit, et saada tsenseerimata ja ausat ajakirjandust, nii nagu ajakirjandus peakski olema.

Dr. Paul Alexander: Rünnak teadusliku eriarvamuse vastu muutub üha jõhkramaks: Rünnak teadusliku eriarvamuse vastu muutub üha jõhkramaks

Meil on nii palju, mille eest dr Paul Alexanderit tänada. Tal on doktorikraad epidemioloogias ja ta on maailmatasemel teadlane, kellel on äärmiselt muljetavaldav elulookirjeldus. Dr. Alexander on kogu kovaloomade ajastu vältel olnud tõsiasjadele truuks, teaduslikus mõttes täpne ja täielikult pühendunud meile tõe ütlemisele, hoolimata kovaloomade tööstuse ja kõigi nende käsilaste päevakorrasurvetest. Soovitame ühte tema väljaannet tõe vastu peetava sõja kohta: The Attack on Scientific Dissent Becomes ever more Brutal.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti