Ise deklareeritud meditsiinilise vabastuse dokument

Valitsustel ja institutsioonidel ei ole seaduslikke volitusi teid sunniviisiliselt süstida, kuid teil on seaduslikud volitused öelda ei. Siin on iseenesestmõistetav meditsiiniline erand.

Sissejuhatus

Paljud petturitest ja eksitatud organisatsioonid nõuavad teie "vaktsiini" dokumente, ähvardavad tungida teie inimõigustesse ja neid takistada. Mõned neist kuritegudest jätkuvad, põlgades seadust, kuni vahistamised toimuvad ja õigusriik on meie ühiskonda täielikult tagasi toodud. Vahepeal on siin täiesti kehtiv dokument, mida saate täita, välja printida ja allkirjastada. See on kehtiv enesestmõistetav vabastus nn "vaktsiinidest". Teil on nii õigus kui ka head põhjused deklareerida oma täiesti seaduslikku õigust keelduda süstimisest, säilitades samal ajal oma inimõigused ja vabadused. Tõsi on see, et seaduslikult ei ole meil vaja dokumente, et kasutada oma õigusi ja seista vastu sunniviisilistele süstimistele; kuid kui nad küsivad paberit, siis siin on üks:

self-declared medical exemption

Soovime tänada  Promic selle isehakanud meditsiinilise erandi kokkupanemise eest.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Igapäevane uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti