Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Cole: Covid Complete alates Cutting Edge'ist

See on kõige ajakohasem ja ülevaatlikum kokkuvõte kogu koviditeadusest.

Dr. Cole esineb WCH üldkogul

1. novembril 2021 esines Ameerika patoloog dr Ryan Cole Maailma Tervisenõukogu üldkogul. Paljud liikmed kogu maailmast olid tema ettekande kvaliteedist vaimustunud. Dr. Cole on üks esimesi teadlasi, kes jagab mikro- ja brutopatoloogilisi tulemusi kovisioonisüstide surnud ohvrite kohta.

Dr. Cole on suurepärane kõneleja, kellel on äärmiselt üksikasjalikud teadmised koroonaviiruse teadusest. Tema seisukohad ja nõuanded on selged ja konstruktiivsed. See elav ettekanne oli nii võimas ja informatiivne, et teised kõnelejad, sealhulgas Maailma Tervisenõukogu juhtivad liikmed, loobusid oma kõneajast ja nõudsid, et dr Ryan Cole jätkaks nii kaua kui vaja. It on täis täpseid ajakohaseid teadmisi koroonaviiruse kohta. Aitäh dr Cole!

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti