Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Hodkinson Alberta Ühtsuse Projekti üritusel

Sissejuhatus

Dr. Roger Hodkinson on järjekindlalt üks Kanada ja rahvusvahelise kovidiitide tõe liikumise suuri kangelasi. Tema meditsiinilised teadmised on põhjalikud, tema kovidiidialased uuringud on hoolsad ja täpsed ning tema sõnavõtud on selged, lühikesed ja ausad. Siin on tema 30. oktoobri 2021. aasta kõne Alberta Unity Projecti üritusel Olds Albertas.

Vaatamata tumedale teemale tekitab dr Hodkinson mõnusat naeru, sest ta selgitab ausat teadust, annab õigeid tervisenõuandeid ja paljastab meie kuriteod ja kuritarvitused. (2o minutit)

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti