Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Mis juhtub, kui arstid "lihtsalt järgivad korraldusi

Sissejuhatus

Tänu Ezra Levantile selle lühikese ülevaate eest eugeenika, vägivaldsete meditsiiniliste katsete, Josef Mengele, natside ja Nürnbergi kohtuprotsesside ning koodeksi ajaloost; lisaks Ontario kirurgide kolleegiumi praegune roll kui julge kaasosaline inimsusevastastes kuritegudes. CPSO paneb enamiku arstide suu kinni ja alistab nad oma kuritegudega liituma, rünnates samal ajal neid väheseid arste, kes meie eetikat ja vannet järgivad.

Dinosauruse meediakajastus

Vahepeal on siin mõned sama arstide kohta käivad, riigi poolt rahastatud, dinosauruste meediakajastused. Nad saavad teie maksudollarid ja aitavad sellega lõpetada inimõigused, hoides kanadalasi valeinformeerituna ja segaduses:

Nürnbergi koodeks

Teise maailmasõja ajal viisid natsid läbi kohutavaid piinamisi ja mutatsioone, mida nad nimetasid "meditsiinilisteks katsetusteks" vangistatud rühmade, eelkõige juudi rahva peal. Pärast sõda töötasid rahvusvahelised rühmad selle nimel, et vältida tulevikus inimeste sellist eksperimentaalset kuritarvitamist. Seistes silmitsi õudsete tõenditega, mida kohus vaatas läbi 1947. aasta "Arstide kohtuprotsessi" ajal, võttis arstkond vastu inimkatsete uurimiseetika põhimõtted, mis said tuntuks Nürnbergi koodeksi nime all. Deklareeriti, et meditsiini- ja inimkatsetes tuleb järgida teatavaid põhiprintsiipe, et vastata moraalsetele, eetilistele ja õiguslikele arusaamadele.

Koodeksi kümme põhimõtet on esitatud kohtuotsuse osas "Lubatud meditsiinilised katsed".

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti