Kes võitleb kanadalaste põhiseadusest tulenevate õiguste eest?

Põhiseadusliku vabaduse õiguskeskus ja nende poolt kaitstavad kangelased.

Aitäh JCCF-le

Alates 2010. aastast on Põhiseadusliku Vabaduse Õiguskeskus eksisteerinud ühel põhjusel: kaitsta meie põhiseadust ja vabadust. JCCFi toetajad rahastavad põhiseaduse ja iga Kanada kodaniku kaitsmist.

Alates kuritegeliku kuritegeliku ettevõtluse (CCE) käivitamisest on poliitikud, valitsused, meditsiini litsentse väljastavad asutused ja paljud teised institutsioonid rikkunud põhiseadust ning õiguste ja vabaduste hartat sellisel tasemel, mida Kanadas ei ole kunagi varem nähtud.

Minusugused inimesed on seisnud eetika ja inimõiguste eest, ohverdanud kogu oma sissetuleku ning võidelnud väsimatult, et tuua meie riiki ja maailma tagasi tõde, kaastunne ja õigusriik. Meid on pidevalt rünnatud CCE paljude telgitaguste poolt.

Kui poleks JCCF-i ja seda toetavaid suurepäraseid inimesi, oleksid paljud meist ilma kaitseta. Kuna me kaotame oma sissetulekuid eetiliste seisukohtade eest, ei saaksime endale lubada õiguskaitset. Oleme JCCFile ja nende annetajatele sügavalt tänulikud.

Ma ei saaks ennast CPSO rünnakute eest kaitsta, kui ei oleks JCCF. Võin teile omast käest öelda, et JCCF on tõeline. Nad on tõelises eesliinis, kaitstes meie õigusi ja vabadusi.

Siin on mõned Kanada kangelased, kes võitlevad kuritegeliku Covid Enterprise'i vastu ja keda JCCF kaitseb:

Dr. Francis Christiani kõne iga-aastasel George Jonase vabaduse auhinnaüritusel

21. oktoobril 20210 korraldas JCCF iga-aastase George Jonase vabaduse auhinnaürituse. Üritus viidi läbi Zoomil, sest me võitleme türanniliste lukustamiste vastu. Ürituse kaks suurepärast kõnelejat olid dr Jay Bhattacharya Stanfordist ja minu kallis ja lugupeetud sõber dr Francis Christian. 

Dr. Christian on kirurg, auhinnatud õpetaja ja autor. Ta oli Saskatchewani ülikooli meditsiinikooli kirurgiliste humanitaarteaduste programmi ning kvaliteedi parandamise ja patsiendiohutuse programmi direktor kuni 2021. aasta juunini, mil ta ütles avalikult välja ilmselge, et inimesi tuleks lihtsalt teavitada kanadalastele peale surutud eksperimentaalsete kovidiinjektide riskidest ja võimalikust kasust. Tema tagakiusamine algas sel päeval; kuid ta on jäänud oma väärtustele truuks ja jätkanud kanadalaste kaitsmist, hoolimata sellest, mis see maksma läheb.

Dr. Christian on ka innukas ajalootundja, eriti autoritaarsete diktatuuride, nagu Nõukogude Liit, Hiina maoistlikud kommunistid, natsi-Saksamaa ja teised. Tema kõne sellel JCCF-i üritusel on sügavalt läbinägelik, ülimalt realistlik ja sügavalt inspireeriv.

Öeldakse, et "kes ei tunne ajalugu, on sunnitud seda kordama".

Tänan teid, dr Christian, et jagate praeguste inimsusevastaste kuritegude ajaloolist konteksti ja väljakutseid, millega me silmitsi seisame. 

Siin on kogu JCCFi üritus, mis on kõik suurepärane. Dr. Christiani tutvustatakse kell 14:00 ja tema kõne algab kell 16:12.

Kui soovite, siis siin on dr Christiani kõne tekst.

Kui soovite rohkem teada Dr. Christiani tausta kohta, klõpsake alloleval nupul:

Kui soovite rohkem teada saada põhiseadusliku vabaduse õiguskeskuse kohta, otsida nende abi või toetada nende tööd, külastage veebilehte:

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti