Viiruse vääriline meem, teadus, Itaalia rõhumine, auväärne kohtunik ja CPSA kuriteod

Meil on täna jagada 5 kiirtulestikku

Siin on üks, mis väärib viiruslikuks muutumist:

Algne antigeenne patt

Siin on dr Trozzi lühike artikkel, mis selgitab "Algset antigeenset pattu"; veel üks põhjus, miks süstid on väga halb mõte ja tuleks kohe lõpetada!

Eelvaade

Siinkohal selgitame nähtust nimega "Algne antigeenne patt". Viirused arenevad. See hõlmab ka koronaviiruseid. Seetõttu on meil viimasel ajal tekkinud väga nakkav, kuid minimaalselt ohtlik Delta-variant. 

Inimese immuunsus viiruste perekonna suhtes on kõige tugevam selle esimese versiooni või "variandi" suhtes, millega ta kokku puutub. Nende immuunsus selle perekonna järgmiste viiruste suhtes, millega nad kokku puutuvad, on nõrgem. Kui kellegi esimene kokkupuude viiruse või ühe selle antigeeniga immuniseerimise kaudu on viiruse varasema versiooniga, siis on tema immuunsus tulevaste versioonide suhtes vähem tugev ja tõhus."

Itaalia rahva sõnum

Siin on Itaalias elavate inimeste saadetud sõnum. Nad kannatavad oma keha ründamise ja oma põhiliste inimõiguste rikkumise all.

Sõnum Itaaliast

Kallis sõber,

Itaalias valitseb diktatuur.

Alates 15. oktoobrist on valitsus sundinud rahvale "rohelist passi": kui sa ei ole vaktsineeritud 2 doosiga, ei saa töötada, ei saa käia ülikoolides, ei mingeid kinosid, spasid, spordisaale, teatreid, kaugrongid ja palju muud! See kõik ei ole mitte koviid, vaid sotsiaalne kontroll!

Me seisame vastu, inimesed ja töölised blokeerivad sadamaid (Trieste, Genova, Ravenna, Ancona) ja demonstreerivad tänavatel. Asi läheb tundide kaupa hullemaks. Nad katsetavad meie peal neid totalitaarseid piiranguid, see jõuab ka teie riiki, kui me neid ei takista.

Andke maailmale teada, mida Itaalia valitsus teeb oma rahvaga! Palun ärge kuulake korrumpeerunud peavoolumeediat, me võime saata teile pilte ja videoid tegeliku olukorraga.

Palun levitage uudiseid!
Me vajame abi!
Kas see on maailm, milles te tahate elada?

Tänan teid

A Noble Itaalia kohtunik

Angelo Giorgianni seisab inimeste eest ja rohelise passi vastu. See on värskendav!

"Täna nõuab suveräänne rahvas õiglust kõigi nende põhjustatud surmade, puuduste, meie laste ja kannatuste eest." - Angelo Giorgianni

Alberta arstide ja kirurgide kolleegiumi ebaeetiline käitumine

CPSO ei ole ainus, kes eetiliselt hästi informeeritud arste taga kiusab, ega ole kaasosaline inimsusevastastes kuritegudes. Siin on hästi teenitud süüdistused nende Alberta kohordi, Alberta arstide ja kirurgide kolleegiumi vastu. Mitmed arstid, kes soovivad CPSA varjatud ähvarduste ja advokaatide tõttu jääda anonüümseks, süüdistavad CPSA-d sügavas ebaeetilises käitumises, sealhulgas Nürnbergi koodeksi rikkumistes, mis kujutavad endast inimsusevastaseid kuritegusid. Siin on üksikasjalik dokument.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti