Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Nanoelektrilised teooriad

Nanoelektrilised teooriad

Rice'i Ülikool 2016 Self Assembling Graphene in Electromagnetic Influence (Elektromagnetiline mõju)

Grafeenoksiidi vastuolud

Me hindasime kõrgelt mitmesugust tagasisidet, mida saime 11. oktoobri aruandele, milles jagati dr Botha mikroskoopilise analüüsi väiteid ja pilte. Mõned lugejad olid õnnelikud, et me lõpuks ometi arutasime grafeenoksiidi, sest nad on veendunud, et see on osa jaburusest. Mõned, sealhulgas üks minu lugupeetud kolleegidest, kirjutasid aga ausalt, et see on "puhas väljamõeldis". Täiesti õigesti märkis ta, et see teema võib juhtida tähelepanu kõrvale süstide bioloogilistelt elementidelt ja mõjudelt, milles me oleme täiesti kindlad, mis on enam kui piisav tõend, et need süstid kohe lõpetada. Ma nõustun absoluutselt oma lugupeetud kolleegiga; koos või ilma grafeeni, metalliliste osakeste või muude teadetega avalikustamata koostisainete kohta pahatahtlikes süstides; on palju põhjusi, milles me oleme täiesti kindlad, et süstid viivitamatult peatada.

Siiski on see vähemalt huvitav aruteluvaldkond. Seega, suure soolatäiega, siin on midagi, mis on vähemalt huvitav. vaadelda kontseptsiooni, et süstitav grafeenoksiid monteerub elektromagnetilise mõju all ise elektrilisteks komponentideks. Kas see ei ole midagi muud kui hullumeelne ebarealistlik futuristlik ulmefantaasia? Võib-olla, kuid vaadake seda 2016. aasta esitlust tehnoloogiast, mida arendati vaikselt mitu aastat enne 2016. aastat.

Siin Rice'i ülikoolis tutvustatakse grafeeni nanotorusid, mis monteerivad end ise kokku tesla-mähise elektromagnetilise mõju all:

Pange tähele, et rohkem kui viis aastat tagasi mainiti biomeditsiinitehnikat kui selle grafeeni mikrotuubulite teslafoorimise rakendust.

Süsiniku nanotorud on tsüklilised molekulid, mis koosnevad ühe kihi süsinikuaatomite rullitud lehtedest, mida nimetatakse "grafeeniks".

Kui see on olemas, siis võib olla erinevusi paljude poolt kahtlustatud ja mõnede poolt teatatud grafeenoksiidi ja Rice'i ülikooli 2016. aasta videos esitatud grafeeni vahel. Samuti erineb tesla-mähise tekitatud elektromagnetväli juba puudutavast elektromagnetilise kiirguse spektrist, mida saab tekitada 5 G side/relvade tehnoloogia abil; siiski peaks see Rice'i ülikooli enam kui viis aastat tagasi esitatud uurimus hoiatama meid, et selliseid ettepanekuid süstitava grafeeni ja 5G suunatud kiirguse elektromagnetilise kiirguse koostoime kohta ei tohiks refleksiivselt täiesti kõrvale heita kui "kauget, futuristlikku, sci-fi fantaasiat ".

Tsiteerides Dorothy't "Võlur Ozi", "Toto, mul on tunne, et me ei ole enam Kansases."

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti