Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Paul Alexander Rünnak teadusliku eriarvamuse vastu

Hea teadlane, kes on oma eetikale truuks jäänud, seisab jätkuvalt meditsiinilise türannia vastu

Sissejuhatus

Tänan teid, dr Paul Alexander

Meil on nii palju, mille eest dr Paul Alexanderit tänada.

Tal on doktorikraad epidemioloogias ja ta on maailmatasemel teadlane, kellel on äärmiselt muljetavaldav elulookirjeldus. Dr. Alexander on läbi kogu kovidiidide ajastu olnud tõene faktide suhtes, täpne teadlane ja täielikult pühendunud tõe rääkimisele, hoolimata kovidiiditööstuse ja kõigi nende käsilaste surveavaldustest.

Juhul, kui te veel ei tea dr Alexander Alexanderit: ta on asjatundlik epidemioloogia (kliinilise epidemioloogia), tõenduspõhise meditsiini ja teadusmetoodika õpetamise alal. Ta on endine McMasteri ülikooli professor tõenduspõhise meditsiini alal, endine COVID-pandeemiate nõustaja WHO-PAHO juures Washingtonis (2020) ja endine COVID-pandeemiapoliitika vanemnõunik USA valitsuse tervishoiu- ja tervishoiuteenuste ministeeriumis Washingtonis. Ta on lõpetanud Oxfordi ülikooli Inglismaal, Toronto ülikooli Kanadas, McMasteri ülikooli Kanadas ja Yorki ülikooli Kanadas. Praegu on ta sõltumatu akadeemiline teadlane ja konsultant.

Mida on ülikoolid, meditsiinilisi litsentse väljastavad asutused ja valitsused teinud pärast Covid-19 strateegilist käivitamist?

Pärast Covid-19 strateegilist käivitamist on ülikoolid, meditsiinilised litsentseerimisasutused, valitsused ja paljud teised institutsioonid muutunud uskumatult pühendunuks kurja päevakorrale. Arstidele on pandud suukorv, et nad ei saaks pidada mingit arutelu, ei räägiks ühtegi sõna ja neid takistatakse ohutu ja tõhusa ravi määramisel või kuritegelike sundravimite kampaaniate mitte toetamisel. Need institutsioonid ei salli midagi, mis ei sobi globalistide ebateadusliku tegevuskava juhitud mandaatide, süstide ja autoritaarsete volituste juurde. Neid väheseid arste, kes on jäänud eetiliseks, teadustruuks ja otsekoheseks, on nende litsentsidest ja karjäärist ilma jäetud, samal ajal kui neid ründab ka dinosaurusmeedia. On arste ja õdesid, kes lahkuvad oma karjäärist ja ühinevad paljude meditsiinilise apartheidi ohvritega, sest nad keelduvad süstimisest. Teadus on selge ja õigesti informeeritud inimesed ei taha süstimist. 

Mõttekuritegevus

Teadlasi kiusatakse taga ka lihtsalt selle eest, et nad lihtsalt mõtlevad ja räägivad ausalt. Paljud spetsialistid on nüüd kaasosalised, kes soodustavad suurimaid inimsusevastaseid kuritegusid, mida kunagi on toime pandud. Paljud teevad seda oma positsiooni ja sissetuleku kaitsmiseks. Kuid nad on lühinägelikud lollid. Piltlikult öeldes hoiavad nad kinni oma luksussviitidest kruiisilaeval, kuna nad aitavad ka laeva uppuda.

Kangelaslik ohver tõe eest

Dr. Paul Alexander ei ole selline argpüks ega loll. Ta on põhjalikult uurinud kovisiooniteadust, teinud kindlaid teaduslikke järeldusi ja jaganud neid kaugele ja laialt, et aidata ühiskonda tagasi terveks juhatada. Ausad meditsiinilised ja teaduslikud eksperdid otsivad temalt teadmisi. Võiks eeldada, et selline teadlane ja hea inimene saab auhindu, tunnustusi ja rahalisi preemiaid. Selle asemel on dr Alexanderil lõpetatud tema ametikoht McMasteri ülikooli professori ametikoha ja lugupeetud professorina, kuna ta julges õpetada meile kõigile tõelist teadust ja jagada oma ausat eksperdianalüüsi nakkuste epidemioloogia kohta. Seega on dr Alexander viimase aasta jooksul omal kulul ja ilma sissetulekuta töötanud väsimatult, et avastada ja jagada mitmeid tõdesid kovidiidiidiidi kohta. 

Kvalifitseerimata ja korrumpeerunud bürokraadid jälgivad selliste suurte teadlaste nagu dr Alexander tagakiusamist, kuna nad keelduvad kummardamast koviside agendale.

Nüüd annab meie kangelane meile selle julge teadusliku ja sotsiaalse analüüsi: "Rünnak teadusliku eriarvamuse vastu muutub üha jõhkramaks." Pange tähele, kui põhjalikult dr Alexander esitab viiteid ja toetab kõiki oma teaduslikke väiteid. Selles artiklis on sõna otseses mõttes üks koht, kus ta esitab selle väite kohta üle 100 viite: "See on ja oli ebatõhusate lukustamiste kõrvalmõjud, mis ei peatanud levikut ega vähendanud surmajuhtumeid, mis põhjustasid rohkem kahju, surma ja meeleheidet kui viirus ise."

Ta paljastab ühelt poolt suure lõhe teaduse ja mõistliku tervishoiupoliitika vahel ning teiselt poolt kahjuliku valede juhitud koviside tegevuskava, mille raames meile peale surutakse lukustamist, suukorvi, sundsüste ja vaktsiinipasse.

Kuigi ta on ise tagakiusamise ja meditsiinilise apartheidi ohver, seisab dr Alexander ikka veel püsti, räägib selgelt, jagab tõde ja astub teiste julgete ja ausate teadlaste ja arstide kaitseks, kes teevad sama.

Me avaldame tänu dr Paul Alexanderile ja täname teda järjekordse suurepärase artikli kirjutamise eest: Rünnak teadusliku eriarvamuse vastu muutub üha jõhkramaks

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti