Dr. Mark Trozzi

Need süstid ei ole sugugi ohutud ega tõhusad.

Sissejuhatus

Kuritegelik Covid-ettevõte ja nende käsilased valitsuses, meedias, meditsiiniliste litsentside väljaandmise asutustes ja muudes institutsioonides petavad ja sunnivad süütuid inimesi sunnitud Covid-19 eksperimentaalsetele bioloogilistele ravimitele, mida nad nimetavad "vaktsiinideks" ja mille kohta nad väidavad, et need on "ohutud ja tõhusad".

Arstid ja paljud meditsiiniõed kuuluvad nende paljude inimeste hulka, kes lahkuvad oma karjäärist, meditsiinilisest apartheidist, sest nad keelduvad vaktsiini võtmast.

Eetilised ja hästi uuritud arstid nagu Kanada doktorid Hoffe, Christian, Malthouse, Payne, Hodkinson, Benoit, Kilian, Tennenbaum, Phillips, Turek, Milburn, Alexander ja Trozzi , kui nimetada vaid mõned, kes on oma teadmisi kovidiidi ja nende süstide kohta jaganud, on institutsionaalsete autoriteetsete arstide ja nende kaasosaliste poolt rünnatud. 

Dr. Rob Verkerk PhD on rahvusvahelise Alliance for Natural Health Internationali asutaja. ANH (anhinternational.org) on usaldusväärne terviseteabe allikas. Me soovitame ANH-d väga kui organisatsiooni, mille juurde saab ikka ja jälle tagasi pöörduda ausa ja parima teadusliku terviseinfo saamiseks.

Siinkohal esitavad dr Verkerk ja ANH andmed, mis näitavad, et need nn "vaktsiinid" ei ole sugugi ohutud. Ameerika Ühendriikide vaktsiinide kõrvaltoimetest teatamise süsteemi andmed näitavad, et sel aastal on need süstid põhjustanud rohkem surmajuhtumeid kui kõik vaktsiinid kokku kolmekümne aasta jooksul kokku. "Vaktsiini" tõhusus oli 2021. aasta augusti keskpaigaks 41% ja langeb.

Te ei pea mõtlema, kes teile tõtt räägib: kas arstid, kes ohverdavad oma elatise ja karjääri, et hoiatada teid, ilma et neil oleks mingit isiklikku kasu; või hästi tasustatud karupojad nagu dr Kieran Moore, Ontario tervishoiuametnik, kes ütlevad teile, et need süstid on "ohutud ja tõhusad".

Siin on väljavõte eilsest CTV News'i tabamusest Ontario arstide kohta, kes on sunniviisiliste süstide vastu:

"Tervishoiuameti ülemarst dr Kieran Moore on varem öelnud, et COVID-19 vaktsiinid on ohutud ja väga tõhusad ning et meditsiinilisi erandeid tuleks teha ainult umbes viis inimest 100 000 inimese kohta."   https://toronto.ctvnews.ca/mobile/two-ontario-doctors-banned-from-giving-medical-exemptions-to-covid-19-vaccine-1.5627327

Ei, te ei pea imestama, kui te vaatate fakte. Siin on neid kõnekalt esitanud dr Verkerk ja ANH International. See on lugemist väärt. Isegi kui teil on vähe aega, sirvige läbi ja vaadake andmeid ja graafikuid. Siis ei jää teile küsimusi pähe.

Kui ohutud on kovidiidi "vaktsiinid"?

Autor Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Alliance for Natural Health asutaja, tegev- ja teadusdirektor

Üle kolme aastakümne on Rob Verkerk arendanud lähedast suhet teaduse ja õiguse, akadeemiliste ringkondade ja tööstuse, valitsuse ja inimeste ning mitte vähemasti inimkonna sise- ja väliskeskkonna vahel. Tal on magistri- ja doktorikraad Londoni Imperial College'ist, kus ta töötas ka 7 aastat järeldoktorandina.

2002. aastal asutas dr Verkerk Alliance for Natural Health International (ANH-Intl) ning on sellest ajast alates olnud selle tegev- ja teadusdirektor. Ta on juhtinud kohtumenetlusi, et kaitsta õigust looduslikule tervisele, ning teinud kampaaniaid joogivee fluoreerimise ja geneetiliselt muundatud põllukultuuride vastu. Samuti on ta aidanud paljastada klassikalise riskianalüüsi piiranguid, mida valitsusasutused kohaldavad toiduainete ja loodusliku tervise toodete suhtes, ning ta on tunnustatud teerajaja uudsete, teaduslikult ratsionaalsete riski- ja kasuanalüüsi lähenemisviiside väljatöötamisel. Ta on ka ANH-USA teaduslik direktor.

Dr. Verkerk on kirjutanud umbes 60 teaduspublikatsiooni teadusajakirjades ja konverentsikogumikes ning teeb regulaarselt artikleid ajakirjadele ja teistele populaarse meedia väljaannetele. Ta on tunnustatud ja inspireeriv kõneleja ja suhtleja mitmesugustes tervishoiu, põllumajanduse, toidu kvaliteedi ja sellega seotud valdkondade jätkusuutlikkusega seotud küsimustes.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti