Oled tüdinenud sellest, et sulle valetatakse?

Liituge Maailma Tervisenõukogu üldkoosolekuga otseülekandes, mida ei ole toimetatud.

kohta

On raske mitte tunda iiveldust, kui kuulata selliseid inimesi nagu dr Tedros Maailma Terviseorganisatsioonist, dr Tam Trudeau režiimist ja paljud teised kuritegeliku kovidiidiettevõtte kaasosalised, kes on paigaldatud valitsustesse ja institutsioonidesse üle maailma. Nad propageerivad valesid ja propagandat. Nad manipuleerivad avalikkust oma globalistlike ülemate orjuses. Keskpankade, suure farmaatsiatööstuse, Bill Gatesi, Anthony Fauci, Maailma Terviseorganisatsiooni ja paljude maailma valitsustesse ja institutsioonidesse paigaldatud lihamannade vahel on sügavalt korrumpeerunud suhe. Nad rikuvad jultunult inimõigusi, sunnivad tegema ohtlikke süsti, takistavad ohutut ravi ja rõhuvad kõiki ausaid eksperte, kes on nende rüvedale tegevuskavale vastu.

Seepärast pühendan ma suure osa oma ajast ja energiast Maailma Tervisenõukogule. Maailma Terviseorganisatsioon on üles ehitamas ausat institutsiooni, mis on vaba ettevõtete, finants- ja valitsuse mõjust. Meie missiooniks on leida inimkonna jaoks parem tee edasi.

Igal esmaspäeval koguneb WCH üldkogu. See koosneb enam kui viiekümnest liikmesorganisatsiooni liikmest üle maailma. Kuulame ekspertide ütlusi teadlastelt, arstidelt, juristidelt ja teistelt. Me kaalume teadusuuringuid, teooriaid ja vaatenurki. Uued liikmesorganisatsioonid tutvustavad end. Teadus-, meditsiini- ja õiguskomisjonid annavad aru üldkogule, esitatakse küsimusi. 

Minu jaoks on need maailmakodaniku üldkoosolekud iganädalased tipphetked, mida ma ei taha kunagi vahele jätta. Ma õpin seal nii palju tõe ja eetika liikumise kangelastelt üle kogu maailma.

Meie ekspertidest külalisesinejaid ei kontrollita. Me kaalume seda, mida nad esitavad. Me ei pea nõustuma kõigega, mida esitatakse. Me usume kaalutlusvabadusse, konstruktiivsesse dialoogi ja arutelusse. Just selle protsessi, erapooletute uuringute ja kaalutluste kaudu loob Maailma Tervisenõukogu avalikkusele ausat terviseteavet ning töötab mitmel rindel inimeste tervise ja inimõiguste taastamise nimel, mis on jäänud rikutud nõukogude kuritegude tõttu.

Iganädalased kohtumised algavad kell 15.00 EST (Toronto), mis on 20.00 BST (London, Inglismaa) või 12.00 PST (Los Angeles, USA). Kontrollige maailma kellasid, et veenduda, et teate kohtumise aega oma ajavööndis.

Nüüd saate meiega liituda ja osaleda Maailma Tervisenõukogu peaassamblee põnevatel iganädalastel koosolekutel. See on osa Maailma Terviseorganisatsiooni tõelise läbipaistvuse modus operandumist.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti