Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

3 suurt lühivideot

Ivermectin töötab ikka veel; Õpetaja paljastab kooli indoktrinatsiooni; Nunna paljastab koviidsed kurjategijad.

India valitsus kuulutab kõige tihedamini asustatud riigi ametlikult kovidivabaks

Mitte miski ei takista võltspandeemia säilitamist ja inimeste sundimist ebaõnnestunud ja ohtlikele süstidele, nagu odavad ohutud ja tõhusad raviprotseduurid, mis toimivad. Nende hulka kuulub ivermektiin. Siin räägib tõeline ajakirjanik tõtt ja teeb selle meelelahutuslikuks:

Angela Bittinger paljastab haridussüsteemi indoktrinatsiooni

Angela Bittinger on New Yorgi osariigi ajalooõpetaja. Selles lühikeses avalikus sõnavõtus paljastab ta haridussüsteemi, millest on saanud radikaalne vasakpoolne indoktrineerimismasin, ning New Yorgi koolide juhatuse rolli kuritegeliku kovideediakava tingimusteta järgimise tagamisel.

Ema Miriam paljastab ülemaailmse salakabaliidi ja kuritegeliku kaaslase, paavst Franciscuse.

Lõpetuseks, siin on suurepärane 5-minutiline klipp, kus lugupeetud nunna Ema Miriam jagab oma arusaamu kovidiitide jaburustest, globaalsest kabalist, kes püüab absoluutset maailmavallutamist läbi kovidiitide agenda, ja nende kaasosalisest paavst Franciscusest. Katoliiklased ja kõik head inimesed olge ettevaatlikud! 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti