Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tulevane "vaktsineeritud" pandeemia

Ärge laske end petta. Mõista praeguste tragöödiate tegelikke põhjusi

Sissejuhatus

Avalikkuse petmine ja kuritarvitamine on laialt levinud. Tuletage meelde tõendeid, mida me eelmisel nädalal esitlesime praeguse pettuse kohta Kanadas ja paljudes teistes riikides luua vale narratiiv, et praegune haigus on "vaktsineerimata" ja et variandid on põhjustatud "vaktsineerimata". See on absoluutne vale!

Dr. Paul Alexander, PhD epidemioloogia, ja dr Mark Trozzi, MD, paljastavad tegelikku teadust. Ärge laske end petta ja manipuleerida. Palun jagage seda materjali, et astuda vastu desinformatsioonikampaaniale, mida kasutatakse selleks, et sundida kõiki süstima ja demoniseerida süütuid inimesi, kes on sunniviisilistele süstidele vastu seisnud ja muutunud meditsiinilise apartheidi ohvriteks. Valitsused rajavad "isolatsioonilaagreid", demoniseerivad inimesi, kes keelduvad süstimisest, blokeerivad ohutuid ravimeetodeid ja petavad avalikkust, et nad aktsepteeriksid neid surmavaid süstid. Eetilised ja teadlikud teadlased ja arstid riskivad kõigega, et tõde paljastada, elusid päästa ja võidelda kuritegeliku Covid Enterprise'i kuritegude vastu. Aidake neil tõde levitada. 

Tulevane tõeline "vaktsineeritud" pandeemia

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti