Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Aafrika juhib: Covidi ravi on õigusemõistmine

See on praegu maailma suurim juhtum.

Sissejuhatus

Teadus- ja õiguseksperdid kogu maailmast on viimase pooleteise aasta jooksul teinud üksikasjalikku koostööd. Nüüd on teaduslikud tõekspidamised täielikult valgustatud. Pandeemia, PCR-testide sulgemine, maskeerimine ja sundsüstid on kõik seotud pettuse ja korruptsiooniga.

Samal ajal kui teaduslikud ja juriidilised meeskonnad üle kogu maailma teevad koostööd, tekivad konkreetsed edumeelsed tegevused. Lõuna-Aafrika juriidilised meeskonnad on meetmete eesotsas, mis peaksid olema eeskujuks ülejäänud Aafrikale ja kogu maailmale.

Lõuna-Aafrika president, parlament ja Lõuna-Aafrika keskpank on rikkunud arvukalt oma põhiseadust, rikkunud inimõigusi, kahjustanud tõsiselt tervist ja ühiskonda ning pannud Lõuna-Aafrika kodanikele tohutuid põhjendamatuid võlgasid.

Kohtumenetlus, kohtuasi 299/21, mis on praegu Lõuna-Aafrika Vabariigi konstitutsioonikohtu menetluses, sisaldab hulgaliselt tõendeid Lõuna-Aafrika kuritegeliku Covid Enterprise'i töötajate ebaseaduslikkuse ja korruptsiooni kohta. Nad soovivad, et kohus võtaks julgeid ja vajalikke meetmeid, et lõpetada kovide kuritarvitamine, vabastada inimesed, anda õiglust ja võtta meetmeid, et lõpetada ülemaailmsete röövlite tegevus, nii et see ei korduks enam kunagi. Kui õigussüsteem on terviklik ja see tegevus õnnestub, nagu see õigesti peaks, siis võivad õiguslikud abinõud kuritegelikule kovidiidiettevõtte suhtes vabastada inimkonna, nii et me võime tõusta suuremate kõrguste poole kui kunagi varem.

Palun palvetage Lõuna-Aafrika rahva ja selle väärika juristide, teadlaste, arstide ja aktivistide meeskonna eest, samuti meie tohutu meeskonna eest, kes tõuseb üle maailma ja tuleb kokku.

LÕUNA-AAFRIKA KÕRGEIM KOHUS VABASTAB KONTINENDI UUEST MAAILMAKORRALDUSEST JA KESKPANGAST

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Ao enviar este formulário, você está consentindo em receber e-mails de marketing de: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Você pode revogar seu consentimento para receber e-mails a qualquer momento usando o link SafeUnsubscribe®, encontrado na parte inferior de cada e-mail. Blockquote
etEesti