Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Eetiline ja aus Kanada ER Dr Rochagné Kilian MD

Articula eetiline Kanada arst jagab kogemusi ja arusaamu eesliinilt

Sissejuhatus

Tänu WIll Dove'ile ja The Strong and Free Broadcastile selle suurepärase intervjuu eest, kus dr Kilian jagab oma kogemusi erakorralise meditsiini osakonnas ravimi ajal. Seistes silmitsi kuritegeliku kovidiidiidi tegevuskavaga, rääkis ta tõtt võimule ja keeldus osalemast kovidiidiidi inimsusevastastes kuritegudes või allumast autoritaarsele mõttekontrollile, mida arstidele, kes alluvad, peale surutakse. Tema arusaamad on põhjalikud ja hõlmavad tema esirinnas tehtud tähelepanekuid võltspandeemia kohta, millele järgnesid tegelikud katastroofid, mida põhjustasid kovidiidiidi süstid ja nende varjamine. 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti