Justiitskeskus põhiseadusliku vabaduse eest kaitseb teid

Kanada põhiseadus ja õiguste ja vabaduste harta vastanduvad Ontario praegustele türannilistele poliitikutele.

Õiguskeskus Põhiseaduslikele Õigustele ja Vabadustele (Justice Center for Constitutional Rights & Freedoms)

Kanada põhiseadusliku vabaduse õiguskeskus seisab põhiseaduse ja meie inimõiguste eest, "vaktsiinipasside" vastu.

Kahjuks peavad paljud valitsused, sealhulgas Kanada föderaalvalitsus ja Ontario provintsi valitsus peaminister Fordi juhtimisel põhiseadust ning õiguste ja vabaduste hartat mitte pühadeks dokumentideks, mida uurida ja austada, kui nad teenivad avalikkust, vaid pigem tualettpaberi aseaineks, kui nad teenivad oma korporatiivset ülekoormust, tallavad inimõigusi ja vandaalitsevad meie elu ja ühiskonda.

Kuid me ei toeta ega aktsepteeri nende korrumpeerunud tegevuskavasid, desinformatsioonikampaaniaid ja kõige püha rikkumist. Jumalale tänu põhiseadusliku vabaduse õiguskeskuse õilis töö eest. www.jccf.ca

JCCF on Kanada juriidiline organisatsioon ja föderaalselt registreeritud heategevusorganisatsioon, mis kaitseb kodanike põhivabadusi vastavalt Kanada õiguste ja vabaduste hartale, pakkudes tasuta õigusabi ja harides kanadalasi meie inimõigustest.

JCCF on organisatsioon, mida tasub väga toetada, ja see on üks suuri lootusi kanadalaste jaoks, kes soovivad lõpetada düstoopilise õudusunenäo, mis on vallandunud covid, viirushaiguse nimel, mis oli mitte raskem kui hooajaline gripp.

SARS CoV2, mis on ulatuslikult patenteeritud viiruse ja sellega seotud toodete abil on loodud ülikõrge kasumit tootev tööstus ja suur osa maailma autoritaarne ülevõtmine. Nüüd on kuritegeliku Covid Enterprise'i käsilased valitsuses sunnivad ohtlikku süsti mis ei ole vaktsiin, on ei ole ohutuja on ei ole tõhus selle kurikuulsa, patenteeritud, madala suremusega ja suure kasumi teenimise viiruse leviku tõkestamiseks.

Vaktsiinipassid kujutavad endast valitsuste lõplikku laskumist igasugusest korralikkusest ohjeldamatusse kurjusse. Need niinimetatud süstid põhjustavad palju rohkem surma, kui seda tegi kunagi kovidoos, ja kahjuks on neid veel palju tulemas.

Seetõttu on Justiitskeskus põhiseadusliku vabaduse eest esitanud Ontario peaministrile Fordile, tervishoiuministrile Elliottile ja dr Moore'ile selle kirja, milles nõutakse, et nad austaksid seadusi ja inimõigusi ning tühistaksid oma uued "vaktsiinipassi seadused".

Siin on kiri: dokument, mis põhineb tõel ja meie riigi tegelikel seadustel. Me kõik peaksime olema tänulikud ja toetama JCCF-i. Palun kaaluge annetuste tegemist nende tööle, sest nad kaitsevad meid türannide vastu.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: . Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti