Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Trozzi seni kõige meelelahutuslikum intervjuu ajakirjale What's Up Canada?

See on avameelne, elav, lootusrikas ja naljakas.

Sissejuhatus

What's Up Canada on platvorm, kus dr Bridle esimest korda jagas avalikkusega oma arusaamu kovidiini süstidest. Nüüd tegi saatejuht Wayne selles livestream-intervjuus dr Trozzi'ga suurepärast tööd. Palju otseseid tõdesid on paljastatud. Vaatamata tumedale teemale on ka mõned head naeru ja palju lootust. Palun nautige. Me arvame, et see on teile valgustav ja meelelahutuslik.

Eetika üle hirmu

Ethics over fear pakub sõltumatut järelevalvet haavatavate kanadalaste nimel. Nad keskenduvad eetilise vastutuse võtmisele kõigi üksuste, ettevõtete või isikute suhtes, kes võivad olla Kanada rahva tervise, heaolu ja stabiilsuse suhtes kõrgeima usalduse või mõjuvõimu kandjad. Palun vaadake nende veebisaiti, et saada rohkem üksikasju.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Odoslaním tohto formulára súhlasíte so zasielaním marketingových e-mailov od: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Svoj súhlas so zasielaním e-mailov môžete kedykoľvek odvolať pomocou odkazu SafeUnsubscribe®, ktorý sa nachádza na konci každého e-mailu. E-maily sú obsluhované spoločnosťou Constant Contact
etEesti