Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

"Vaktsiinipassid" lõpetaksid inimeste vabaduse

Keskpankurid, kes on koos suure farmaatsiaettevõtte, suure tehnoloogiaettevõtte ja korrumpeerunud poliitikutega: Catherine Austin Fitts paljastab kelmuse taga olevad kurjategijad.

Kirjeldus

Selles intervjuus selgitab finantsekspert Fitts, kuidas keskpangad kasutavad "pandeemiat", lukustamist, vaktsiinipasse ja muid kuritarvitavaid meetmeid, et varastada ja konsolideerida veelgi rohkem jõukust ja absoluutset võimu. 

Korruptsioon on sügaval. USA föderaalvalitsus on alates 1998. aastast keeldunud auditeeritud finantsaruannetest, kuigi need on seadusega nõutud. Kakskümmend üks triljonit dollarit on kadunud! Nad on loonud tohutu hulga fiat-valuutat, mida nad ja nende liitlased on kasutanud ulatuslike reaalsete varade, näiteks kinnisvara, ülesostmiseks. Samal ajal on nad sisuliselt finantssüsteemi pankrotti viinud. See variseb kokku, kuid neil on ikka veel kõik varad, mida nad ostsid halvasti saadud võltsrahaga. 

Lukkude ja muude põhjendamatute rõhuvate meetmete ajal purustati väikeettevõtteid, kuid keskselt seotud miljardäride ettevõtted õitsesid. Nad võtsid väikeettevõtete turuosa üle. Nagu Fitts ütleb, "maagiline viirus säästis" Coscot ja Walmartit, kuid purustas kõik väikeettevõtted. Samuti said nad kõik oma osa kahekümne ühest triljonist puuduvast dollarist. Väikeettevõtted, mida hävitatakse, peavad oma varad maha müüma; need ebaõiglaselt rikastunud ja võimul olevad, keskselt seotud rahvusvahelised korporatsioonid ostavad need odavalt üles.

Varsti kukub vana USA dollari süsteem kokku. Keskselt seotud miljardärid hoiavad endiselt oma ulatuslikke varasid, mille nad ostsid ülejäänud meilt, kes selle skeemi käigus vaesusse sunniti. See on tohutu reaalse rikkuse varastamine enamuselt selle maailma raskelt töötavatelt inimestelt. See on sarnane mineviku keskrahanduse kelmustega, st suure depressiooniga. Iga kord jäetakse tavalised inimesed suurema võla ja rohkemate maksudega, kuid väiksema jõukuse ja varadega. Samal ajal võtavad need väga vähesed halastamatud ülirikkad veel rohkem maailma viimastest varadest üle. Nad ei panusta midagi reaalselt, vaid varastavad kõik oma petlike skeemide ja tagatubade kaudu. 
 

Austin Fitts selgitab, kuidas keskpangad, suur tehnoloogia, suur farmaatsia ja nende valitsuse esindajad üle kogu maailma, kasutades kõiki kuritegeliku kovidiidiivi ettevõtte elemente, viivad selle majanduse kokkuvarisemise ja varguste varguse valemi täiesti uuele kohutavale tasemele. "Vaktsiinipassid" ja keskpankade digitaalne valuuta on selle ülim ilming. Kui neil see õnnestub, viib see meid kõiki 99,9999% tavalisi inimesi täielikku orjusse. 

Mis on lahendus? Austin Fitts soovitab peatada "vaktsiini" pass ja võtta meie äri nendelt kaabakate käest ära. Boikoteerige Coscot, Walmartit ja suuri panku. Andke oma äri tõelistele inimestele, kellel on väikeettevõtted; see rikastab teie enda kogukonda. Loobuge suurpankadest ja kasutage selle asemel väiksemaid eetilisi finantsasutusi, näiteks krediidiühistuid. 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti