Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Loodusliku immuunsuse võrdlemine "vaktsiini" immuunsusega

Süstimise ohvrid haigestuvad delta-variandiga 7 korda tõenäolisemalt kui inimesed, kellel on eelmise aasta loomulik immuunsus.

Sissejuhatus

Meie 4. juuni artikkel ja 13. augusti dokumentaalfilm, Covid "Vaktsiinid; kui ohtlikud on nad? uurisime süstimise taga olevat teadust ja selgitati nende nn "vaktsiinide" ohtusid. Enne seda väljaannet, aastal Aprill 2021 Arstid Õed Eetika ja õigusarutasime, kui kuritegelik on see, et kovisiooniettevõtted sunnivad üldsust neid ohtlikke süstid saama. Seda kõike on tehtud Nürnbergi koodeksi ja Hippokratese vande rikkudes. 

Et lisada vigastusele veel üks asi, samal ajal kui paljud ohvrid kannatavad juba lühiajaliste mõjude all, mis on juba praegu rohkem "vaktsiiniga" seotud surmajuhtumeid kui kõik teised vaktsiinid ajaloos kokku, selgub (vähe üllatavalt), et kuigi süstid on pärssinud väga tõhusaid mittespetsiifilisi loomulikke antikehi, on need ise haletsusväärselt ebatõhusad kaitsmaks seda haruldast inimest, kes tegelikult on ohus surra koviidi tõttu. Kas on mingi muu põhjus peale arusaamatu kuritegeliku kasumi ja inimkonna üle valitsemise omandamise, et FLCCC tõhusad raviprotokollid, nagu näiteks Ivermektiin ja hüdroksüklorokiin, suruti nende kaadrite kasuks maha?

Allpool on avaldatud Sivan Gazit, MD MA; Roei Shlezinger, BA; Galit Perez, MN MA; Roni Lotan, PhD; Asaf Peretz, MD; Amir Ben-Tov, MD; Dani Cohen, PhD; Khitam Muhsen, PhD; Gabriel Chodick, PhD MHA; Tal Patalon, MD, mis võrdleb loomulikku immuunsust "vaktsiini" poolt esilekutsutud immuunsusega.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti