Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Paul Alexander Laste päästmine

"Ärge kunagi pange neid "vaktsiine" oma lastele sülle"

Sissejuhatus

Dr. Paul E. Alexander oli Trumpi administratsiooni HHS ekspert, Maailma Terviseorganisatsiooni ja Pan-Ameerika Tervishoiuorganisatsiooni eksperdihinnangute väljaandja varajase ravi COVID-ravi kohta ja liitub Stewiga, et arutada jabi edendamist, sealhulgas Trumpi seisukohta, et kõik "peaksid vaktsiini saama".

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti