Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Zelenko räägib Iisraeli ametnikele kovidiinjektsioonikampaaniast

Intensiivne ja valgustav esitlus

Sissejuhatus

Dr. Zelenko New Yorgist oli üks esimesi arste, kes ravis patsiente hüdroksüklorokiini, tsingi ja asitromütsiiniga. Tema tulemused olid erakordsed. Ta päästis tuhandeid elusid ja sillutas teed teistele. Kui tema juhiseid oleks järgitud, oleks elusid päästetud ja kogu kovidiidiskandaal oleks kiiresti lõppenud. 
 
Teise maailmasõja ajal langesid natside julmade "meditsiiniliste katsete" ohvriks peamiselt juudid. Pärast 2. maailmasõda loodi Nürnbergi koodeks meditsiiniliste katsete kohta, et see ei korduks enam kunagi. Nagu me oleme arutanud oma väljaandes Arstid Õed Eetika ja õigus , on eksperimentaalsed kovisüstimiskampaaniad täiesti kuritegelikud ja rikuvad Nürnbergi koodeksi kõiki aspekte. Seega on suur perverssus, et Iisrael on praegu maailma kõige kuritahtlikum riik, mis sunnib oma kodanikele neid surmavaid süstid tegema. Kanada on võrdselt teisel kohal. 

Siin räägib dr Zelenko Iisraeli ametnikega, sealhulgas tervishoiuministriga. Ta on äärmiselt hästi informeeritud, ei võta sõna sekka ja arutab kõike, alates arstiteadusest kuni ajaloo ja vaimsuseni. 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti