Kanada arstid räägivad Take Action Canada kohta

Kanada arstid ründasid tõe eest, kuid seisavad siiski meie laste eest

Sissejuhatus

Selles videos oleme kajastanud viimaseid uudiseid selle kohta, kuidas ja miks CPSO (College of Physicians & Surgeons) algatab uurimisi arstide kohta, kes seavad kahtluse alla valitsuse poliitika sellistel teemadel nagu: lukustamisest põhjustatud kahju, küsimused vaktsiini ohutuse ja tõhususe kohta, maskimandaadid ja koolide sulgemine, samal ajal püüdes vastu võtta õigusakte, et nad ei peaks uurima kõrge profiiliga arste, kes vastutavad Covid-poliitika loomise eest.

Samuti saate teada, millist uskumatut kahju vaktsiin lastele tekitab ja miks need arstid ja arstid jätkavad oma arvamust, hoolimata sellest, kui palju see neile isiklikult maksma läheb, meie laste ja kogu ühiskonna tervise ja ohutuse nimel.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Igapäevane uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti