Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Maskid põhjustavad kahju

Tööalane hingamisteede ekspert tõestab, et maskid põhjustavad kahjulikku mõju

Chris Schaeferi video, sissejuhatus dr Trozzi poolt.

Loodame, et leidsite ülaltoodud Chris Schaeferi video valgustavaks. Ta näitab selgelt, kuidas praegune maskide haiguspraktika on ohtlik inimeste meelestatusele ja tervisele. Miks siis maailma valitsused ja korporatiivsed asutused selliseid halbu, ohtlikke ja ebaefektiivseid tavasid kohustavad?

Lingid täiendava hoolsuskohustuse täitmiseks

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti