Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Mässuliste uudiste intervjuu 3. osa

Hüdroksüklorokiini mittekasutamine oli kasutamata jäänud võimalus.

Sissejuhatus

David Menzies'ile antud intervjuu 3. osas selgitab dr Mark Trozzi, miks ta arvab, et vastuoluline ravim hüdroksüklorokiin, mida USA endine president Trump kunagi propageeris, on tervishoiuteenuse osutajate poolt COVID-19 vastu võitlemisel kasutamata jäänud võimalus.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti