Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Maailma ametiasutused on andnud COVID-19 kohta "vale ja eksitavat teavet".

Sissejuhatus Sky News Australia poolt:

The Spectator'i kirjaniku David Adleri sõnul on maailm näinud, et terve rida väga olulisi asutusi on andnud "tahtlikult või tahtmatult" vale ja eksitavat teavet alates koronaviiruse pandeemia algusest.

"Jaanuari keskel, pandeemia alguses, oli meil vaieldamatult kõige tähtsam rahvusvaheline organ - Maailma Terviseorganisatsioon -, kes kordas Hiina propagandat, et inimeselt inimesele ei ole nakatumist," ütles Adler Sky News'i saatejuhile Chris Kennyle. "See on kriitiline, nad tegid seda alguses ja nad võisid julgustada teatud riike viivitama meetmete rakendamisega, mis oleksid võinud levikut piirata või piirata."

Adler ütles, et Hiinas on teavitajad ja arstid "kõrvale tõmmatud" ja "distsiplineeritud", samas kui teised on lihtsalt kadunud. 

"See on nagu 1984. aastast, George Orwell oleks üleval ja ütleks: "Ma hoiatasin teid selle eest, nüüd see juhtub," ütles ta. "Inimesed on näinud palju valelubadusi, palju valeinfot organisatsioonidelt, mida nad peaksid saama usaldada, ja see on õõnestanud avalikkuse usaldust."

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Nosūtot šo veidlapu, jūs piekrītat saņemt mārketinga e-pastus no: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Savu piekrišanu e-pasta vēstuļu saņemšanai jebkurā laikā varat atsaukt, izmantojot saiti SafeUnsubscribe®, kas atrodas katra e-pasta apakšā. E-pasta vēstules apkalpo Constant Contact
etEesti