Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Reiner Fullmich: Fullmichi: Kuriteod inimkonna vastu ja ühishagi

Sissejuhatus

See alla tunnine video, mille autoriks on dr Reiner Fullmich, kirjeldab üksikasjalikult COVIDi kuritegelikku ettevõtet, kirjeldab tema organisatsiooni ühishagi suures COVIDi pettuse taga olevate skeemitajate vastu. See on lootusrikas video ja jagab väärtuslikku teavet. 

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti