Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Hot Mic: Ontario tipparstid lihtsalt loevad oma ridu

"Ma lihtsalt ütlen seda, mida nad mulle üles kirjutavad"

Sissejuhatus

Eriti minu ontarlaste jaoks. Kuigi need konkreetsed lihaveerandid on pärit Ontariost, Kanadast; sarnased nn "eksperdid" mängivad selles COVID-teatris igal pool maailmas. Kui nad on kuuma mikrofoni ette võetud, teevad Ontario tipparstid nalja selle üle, et nad ei loe kunagi pabereid ja ütlevad seda, mida neile öeldakse. Vaadake seda materjali David Menziesi ja Sheila Gunreidi kommentaaridega. Mässuliste uudised.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti