Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Erickson: Erickson: Reaalsed numbrid

Üldpopulatsiooni antikehade testid näitavad, et koovide suremus on väga madal.

Covid on kerge ja üldiselt mittefataalne

See on kerge, üldiselt mitte surmaga lõppev haigus, külmetushaigus. Siin on suurepärane aruanne ühe arsti poolt, kes uuris COVID-19 antikehade teste üldelanikkonnas, mis oli selle pettuse alguses, ja leidis, et oli palju rohkem juhtumeid, kus inimestel oli COVID-19 ilma sümptomiteta ja neil tekkis immuunsus; seega oli COVID-19 surmajuhtumite arv tegelikult väga väike.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti