Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Alex Jones: Alex Jones: Endgame

2007 Dokumentaalfilm ennustanud sündmused kovidiidide nähtuste kohta

Sissejuhatus

Neile, kes tahavad sügavamalt uurida, on Alex Jonesi 2007. aasta "Lõppmäng" intensiivne ja sisukas. See nägi praeguseid sündmusi ette üle kümne aasta tagasi ja kirjeldab, kuhu see suundub, kui sellele ei tehta lõppu. Võtke kaasa popkorn. See on haarav, üle kahetunnine dokumentaalfilm, mis jätab teid istmel värisema.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti